Termos & flasker

11 stk produkter
Kampanje
1941664(1).jpg
Skal du ut på tur og ønsker å holde drikken varm eller kald? Da er en termos det perfekte alternativet for deg. Trademax finner et variert utvalg termoser som passer til alle eventyr, for eksempel en klassisk termosflaske. Vi tilbyr også flotte drikkekanner til deg som skal ha middagsselskap og ønsker å servere drinker i en fin beholder.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan fungerer en termos?

En termos er en isolert beholder som hindrer at temperaturen utenfor beholderen påvirker temperaturen inne i termosen over lengre tid. Med andre ord, hvis du har varm drikke i termosen, holder den seg varm lenge.

Hva er en drikkekanne?

En drikkemugge er et kar i mange forskjellige størrelser, det er vanligvis definert som et drikkekar med lokk. I dag finnes det imidlertid drikkekanner i mange forskjellige design og størrelser, sånn at du enkelt skal kunne finne en som passer deg.

Kan jeg ha varme og kalde drikker på termos?

En termos er det opplagte valget for deg som vil ha kaffe eller varm sjokolade om vinteren, samtidig som den er perfekt å ta en iskald drink i om sommeren. I vårt sortiment finner du en stålflaske fra sagaform som er et perfekt alternativ til en termos som tåler både kalde og varme drikker. Denne termosen holder drikken iskald i opptil 24 timer og varm i opptil 12 timer.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje