Kaffekopp & kaffekrus

28 stk produkter
Kampanje
c9bf4ffbc175bbf1a23c1ed65bf1c2926d0631a6.jpg

Hvor ville du vært uten kaffekoppen eller kruset? Denne morgendrikken som får dagen i gang må helles i noe. Enten i en liten kopp til frokost, i et krus du kan bære rundt mens du gjør deg klar, eller i et større thermokrus med lokk som du kan ta med deg på vei til jobb.

Kaffekopp og kaffekrus til fest og hverdag

Hva er forskjellen mellom et kaffekrus og en kaffekopp?

Den største forskjellen mellom en kaffekopp og et kaffekrus er størrelsen. Kaffekruset er generelt større og rommer mer, mens kaffekoppen er ganske beskjeden i størrelse. Kaffekoppen kan imidlertid betraktes som finere. Du tar fram en kaffekopp med fat når du har gjester. Noe å drikke kaffe av etter den hyggelige middagen. Kaffekruset er noe du tar frem når vennen din kommer på kaffe.

Trenger jeg spesielle kaffekopper til cappuccino?

Du trenger egentlig ikke en spesiell kaffekopp for cappuccino. Det er ingen del av tilberedningen av en cappuccino som krever at du bruker en spesiell kopp. Så er det mange som hevder at smaken forsterkes hvis koppen er spesialdesignet for cappuccino, akkurat som glass til vin og konjakk.

Trenger jeg kaffekopper med fat?

Akkurat som med cappuccinokopper er det ikke noe du trenger som sådan, men det kan forsterke opplevelsen når det er veldig hyggelig. Underfat til en kaffekopp fyller også et par praktiske funksjoner, som å fange opp kaffedråper som renner nedover utsiden av koppen. Så er det også de som heller den varme kaffen på fatet, som raskt kjøles ned der og drikkes.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje