Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 5 av 5 produkter

Å drikke te er en årtusen gammel tradisjon som har mange moderne varianter. Enten du foretrekker grønn, hvit eller svart te, eller kanskje rooibosnåler, smaker teen din bedre i en vakker kopp, krus eller glass. Velg fra vårt sortiment for å finne stilen og størrelsen på tekoppen eller tekrusen som vil forbedre tetiden din.

Tekopp og tekrus for alle anledninger

  • Hva er forskjellen mellom en tekopp og en kaffekopp?

    En tekopp er større enn en kaffekopp fordi du vanligvis drikker større mengder te enn du drikker kaffe. Et tekrus er også bredere enn en kaffekopp, noe som gjør at teen avkjøles raskere enn kaffen gjør, som er poenget. Kaffen skal være så varm som mulig, men tevannet bør være litt kjøligere for å få den beste smaken av teen.
  • Er det bedre å ha et tekrus eller en tekopp?

    Om du velger en tekopp med en skål eller et tekrus er en smakssak. Begge er praktiske på hver sin måte. En tekopp har vanligvis en god tallerken hvor du kan sette teposen eller tekule. Velger du et tekrus kan det være greit å ha en liten tallerken eller bolle for hånden for å legge fra seg teposen.
  • Kan jeg bruke et teglass i stedet for en tekopp?

    Teglass er en elegant måte å servere te på, og de inneholder ofte litt mindre te enn en tekopp gjør. Hvis du bruker teglass, blir det å drikke te noe av en seremoni. En tekopp inviterer ofte til å nippe til teen, mens et teglass heller kommuniserer at du bør nyte drinken sakte. Velg det som passer deg best for øyeblikket.