Tallerkener

106 stk produkter
Kampanje
1941700(10).jpg

Fine og billige tallerkener av god kvalitet og design trenger alle i hjemmet sitt. Hos Trademax finner du sett med tallerkener, tallerkner til mat, dype tallerkener og mye mer. Her finner du alt du trenger til et nytt servise og til bra pris. I vårt utvalg finnes det tallerkener i mange forskjellige former, farger og stiler. Velkommen til å utforske vårt sortiment og bestill hjem dine nye tallerkener online hos Trademax.

Vanlige spørsmål og svar

Hvor mange tallerkener trenger man?

Det anbefales at man har litt av hver, det vil si 12 stk tallerkener, asjetter og dype tallerkener. Det er heller ikke feil å kjøpe to i reserve. Da har du nok hvis noe skulle skje.

Hvilken tallerkener skal man ha?

Tallerkener blir brukt daglig. Med tanke på hvor ofte de blir brukt, trenger du derfor velge fine tallerkener du liker og trives med. Det er bra om tallerkenene er funksjonelle, men de skal også passe inn i kjøkkenet ditt. Det er heller aldri feil om de er vakre å dekke på med. Hos Trademax finner du tallerkener i ulike materialer, former og mønster. Vi tilbyr også tallerkener i forskjellige størrelser som passer alle typer av måltider.

Hvilken form på tallerkenen skal jeg velge?

Den absolutt vanligste formen er runde tallerkner. I nyere tid har det imidlertid blitt stadig mer vanlig med firkantede eller rektangulære tallerkener, noe som gir karakter til borddekkingen. Til rektangulære spisebord er det fint å bryte av linjene med tallerkener i andre former, men det er også fint å følge spisebordets linjer med firkantede tallerkener. Til runde bord er det best med runde eller ovale tallerkener. Da utnytter du bordets overflate på best mulig måte. Det finnes også tallerkener asymmetriske og ovale former. Skal du invitere inn til treretters kan en borddekking med tallerkener i forskjellige former være en kul detalj.

Hvilket materiale skal jeg velge på tallerkener?

Fine tallerkener kommer i veldig mange ulike materialer. Vanligvis lages tallerkener av keramikk. Dette betyr at de finnes i de forskjellige materialene porselen, stein og leire. Vi tilbyr tallerkener i forskjellige materialer, slik at du enkelt kan finne en variant som passer deg best. Barnas tallerkener er vanligvis laget av hard plast. Dette gjør tallerkene slitesterke, holdbare og lette. Du trenger derfor ikke være redd hvis tallerkenen skal gå i gulvet, noe som lett kan skje med små barn.

Hvilke mål har tallerkene og asjettene?

Vanligvis har tallerkener en størrelse på 25 cm i diameter der asjetter har en størrelse på 18 cm. Imidlertid kan dimensjonene variere noe avhengig av merke og design på tallerkenene.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje