categoryTopBlock

Kleshengere

541stk. produkter
Innredning
Kampanje

Kleshengere er de små detaljene i interiøret som oftest ikke tar opp så mye plass og som i utgangspunktet er uvurderlige når det kommer til funksjon. De kan brukes til det meste som krever å henges opp, men er egnet til dine klær, yttertøy og inneklær. Med en eller flere kleshengere i hjemmet ditt, vil du enkelt å raskt få den ordningen som kreves for at hjemmet skal føles harmonisk og at det du på en enkel måte kan finne det du trenger når du er i farten.

Det eneste som kreves for at en kleshenger  skal være en kleshenger er en slags krok eller knagg. Det betyr at det er mye i ditt hjem som kan være den midlertidige hengeren, men med tanke på at de brukes til noe annet, er det ganske lurt å bruke en kleshenger som har en funksjon. Det at det er lett å lage en klesgenger av hva som helst betyr at kleshengere kan se veldig annerledes ut, og dette merker du når du ser på det store utbudet av kleshengere som vi har her på Trademax. Den ene er mer fantasifull enn den andre, og dette er en utmerket måte for deg å kombinere stil, fantasi og funksjon i en og samme innredningsdetalj. Det er ikke mange ting som lykkes.

Selv når den ikke er i bruk. Det gjør at hengeren i seg selv er en vakker del av innredningen.

Våg å ta ut svingene med din kleshenger

I noen situasjoner må vi våge å skille oss ut. En kleshenger på veggen kan godt være den perfekte måten å gjøre det. En kleshenger er vanligvis det første som folk møter når de kommer til et hjem, og å bli møtt av en kleshenger i form av et tre eller kanskje en kleshenger som ser ut som en kork vil helt klart gi et minnesverdig førsteinntrykk. Det er det virkelig morsomme med kleshenger - det er egentlig ingen form eller design som er galt. Det er pefekt så lenge hengeren oppfyller kravet med å henge opp klær, og du kan finne mange fantasifulle, elegante og lukseriøse varianter her i vårt sortiment på Trademax. Våg å være litt annerledes og invester i noe uventet, og du vil få en spennende kleshanger som ønsker deg og dine gjester velkommen!


Når du kjøper noe på Trademax kan du forvente at du får kvalitet på dine produkter. Vi er nøye med å bare velge de produktene som tilfredstiller våre høye standarder, slik at du som kunde ikke trenger å bekymre deg for produktets kvalitet. Vi kan forsikre deg om at et kjøp av kleshenger fra oss på Trademax er en garanti for et godt produsert vare som leverer utmerket kvalitet, uansett om du kjøper en hvit kleshenger eller en kleshenger i tre! Gjør en stor innsats med å forbedre din gang med kleshengere fra oss på Trademax!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje