Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 39 produkter
12

Populære filtreringer

Vi alle har klær som må oppbevares et sted. Et klesstativ er både en praktisk og dekorativ løsning for formålet. Med litt kreativitet vil klesstativet være et løft for hjemmet ditt!

Heng klærne dine på et dekorativt klesstativ

 • Hvilke klær egner seg til et klesstativ?

  De aller fleste klesstativene har kroker og/eller garderobestenger til hengere. Du kan velge å bare henge yttertøyet ditt på klesstativet, eller bruke det som oppbevaring for andre plagg som henger på kleshengere, for eksempel kjoler, pressede bukser eller bluser.
 • Kan jeg oppbevare sko og accessoarer på klesstativet?

  Mange av våre klesstativ har både innebygde hatte- og skohyller. Ta en titt i vårt sortiment for å finne det stativet som matcher akkurat ditt behov. Vi har mange prisgunstige varianter for ulike behov. Noen mindre, og andre mer romsligere.
 • Hvilke klesstativ skal jeg velge?

  Hvilke klesstativ du skal velge kommer an på hvor mye plass du har, men også på hvor mye klær du trenger å oppbevare. Hos oss på Trademax finnes det både høy og lave klesstativ i forskjellige stiler. Se etter hvilken som passer ditt hjem best.
 • Hvor skal jeg plassere mitt klesstativ?

  Om du planlegger å bruke klesstativet til opphengning av ytterklær, plasseres klesstativet naturligvis ved gangen, nære inngangsdøren så det er lettere å komme til. Det er også lempelig i en walk-in-closet for effektiv oppbevaring av hverdagsklær. Hos oss finnes klesstativ for alle smaker, og man kan godt plassere det synlig som en innredningsdetalj. Mange velger å henge frem de fineste plaggene sine, og da kan man likeså godt la stativet stå i stuen.