Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 22 av 22 produkter
Kleshengere er en naturlig del av våre liv. De hjelper oss å organisere klærne våres, holde plaggene fine og henge ut klærne på lufting eller tørk. Med andre ord er en henger noe vi bruker hver dag. Derfor trenger en bra henger være stabil, robust og klare alle mulige typer av klær. Hos Trademax finner du et stort utvalg av kleshengere som passer til alle hjem.

  • Hvilke forskjellige kleshengere tilbyr Trademax?

    Hos oss på Trademax kan du finne et bredt sortiment av hengere til ulike behov. Vi har tynne hengere som sparer plass i garderoben, fine trehengere, hengere til bukser og kjolehengere til klesoppbevaringen din. Vi tilbyr også forskjellige modeller på kleshengere til de klærne du vil vise opp.
  • Hvilke fordeler finnes det med kleshenger?

    I tillegg til at kleshengere hjelper deg med å holde orden i skapet ditt, holder det også klærne dine rynkefrie. De gjør også stor fordel da du enkelt kan se hvilken plagg som henger hvor. I og med at klærne ikke trenger å brettes kan du enkelt organisere garderoben din etter behov.
  • Hvordan får jeg klærne mine til å bli på kleshengeren?

    Har du problemer med at klærne dine glir ned fra hengeren kan det være sånn at hengerne dine er for små. Med større kleshengere som kan holde opp hele klesplagget sikrer du at klærne holder seg på plass. Det kan også være bra å se på non-slip hengere eller fløyelhengere. Med en flokket overflate holder de klærne på plass.