Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 104 produkter
1
...
5

Populære filtreringer

Med små midler kan du skape en stor forandring i innredningen din. Her finner du et bredt sortiment av dekorative og praktiske knagger til hjemmets alle rom. Små detaljer som kroker gjør innredningen din komplett og du kan enkelt sette ditt eget preg. Til badet vil man kanskje ha fargeglade knagger, mens i gangen er det kanskje mer praktisk med små kroker å kunne henge vanter og hansker på. Uansett hva du leter etter, vil du garantert finne kroker og knaggerekke som passer dine behov og ikke minst - din innredning.

Heng kappen på en fin knagg

Å alltid måtte finne en kleshenger og deretter henge jakken i et overfylt skap er slitsomt. Sørg for å gjøre innredningen din mer tilgjengelig og praktisk ved å sette opp praktiske knagger litt her og der. I tillegg til at kroker er en selvfølge i gangen, passer de også godt på kjøkkenet hvor du kan henge opp forkle eller grytekluter. Her finner du mange forskjellige kroker, knaggrekke og knagger, både de du monterer med en skrue, men også de som du enkelt kan henge over en dør (perfekt for badet hvor du kan oppbevare morgenkåpen mens du dusjer).

Hos oss på Trademax kan du alltid finne trendy, kvalitative og praktisk innredning. Her finnes alt fra fine og brukbare kroker til møbler, vaser og dekorative puter. Når det kommer til innredningen hjemme er det alltid bra om den både er koselig, men samtidig praktisk. Det skal jo være behagelig å leve i hjemmet sitt, derfor er det bra å innrede med produkter som gjør hverdagen lettere. Knagger er et sånt produkt.