Adventslysestaker

187 stk produkter
Kampanje
1097850(2).jpg
Populære filtreringer

En adventslysestake er kanskje den mest klassiske av alle juledekorasjoner som skaper en hyggelig stemning når den lyser opp mørket, både i ditt eget som i andres vindu. Er du på jakt etter en klassisk høy og stor adventslysestake i messing eller som er kunstsmidd? Eller foretrekker du en mer moderne variant med bue eller med andre spennende former? Uansett hvilken modell som passer deg, finner du den til et god pris på Trademax. Her finnes ikke bare elektriske adventslysestaker, men også lysestaker som er beregnet for blokklys eller stearinlys.

Velg en tradisjonell eller trendy lysestake til jul

Når du hører ordet adventslysestake tenker du kanskje først på en rett modell med fire levende stearinlys eller blokklys, som høytidelig tennes en i gangen hver søndag i advent. Du har sikkert minst en slik hjemme som du bruker dekorere fint med mose, røde nisser og fluesopper i plast. Men når desembermørket senker seg på ettermiddagen, og omtrent tar helt over i våre hjem, er det fint og stemningsfullt å også plassere ut en eller flere elektriske adventslysestaker. Har du småbarn eller husdyr kan en elektrisk adventslysestake også være et bra og framfor alt brannsikkert alternativ til levende lys. 
 
I følge tradisjonen står adventslysstaken og hjemmets øvrige julepynt framme helt til en gang i januar når det er på tide å pakke ned alt pent og pyntelig i kartongen som det står “Jul” på. Når neste desember står for døren tørker vi av farmors gamle elektriske lysestake og ber en stille bønn om at alle pærene skal fungere. Når en av pærene til slutt blir ødelagt, kan det med hånden på hjertet være på høy tid til å investere i en ny, sikker lysestake. Mange eldre modeller kan være farlige fra et strømsikkerhetssynpunkt. Når du kjøper din adventslysestake på Trademax er du garantert best mulig kvalitet som selvfølgelig oppfyller europeisk sikkerhetsstandard. På tross av dette er våre priser blant de laveste på markedet! 

De tradisjonelle elektriske lysestakene er ofte utformet som en pyramide og har vanligvis syv lyskilder. På den senere tiden har det imidlertid dukket opp en rekke ulike spennende former som buer, graner, engler, hjerter og mye annet. Lysestakene finnes dessuten med færre og flere lyskilder. Kanskje foretrekker du den klassiske fem- eller syvarmet lysestaken på fot som er utformet som en kandelaber, bare med elektriske lamper i stedet for levende lys?
 
Noen av oss velger helst den klassiske adventslysestaken i tre, i farger som rød, hvit eller naturfarget. Gjerne med granrisdekorasjoner eller messingdetaljer rundt den elektriske lysfoten. Andre tradisjonelle favoritter er produsert i blank messing eller er kunstsmidd i svart. Kanskje er du mer inne på en mer moderne adventslysestake i plast – i hvitt, gull eller sølv? Uansett hva du leter etter finner du garantert en adventslysestake som passer inn i ditt hjem her hos oss på Trademax. Så ta turen innom trademax.no allerede nå og bestill, slik at du rekker å nyte din stemningsfulle adventslysestake – hele lange mørke desember!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Dimbar
Kampanje