Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 8 av 8 produkter

Populære filtreringer

For deg som leter etter en koselig peis uten bryet med skorstein, røyk og sot, er en etanolpeis et godt alternativ. En etanolpeis er en prisgunstig dekorasjonspeis som gir både varme og skaper en behagelig atmosfære. Etanolpeiser brenner med det duftnøytrale brennstoffet bioetanol, uten behov for komplisert installasjon eller tidkrevende vedlikehold. Her har vi samlet et bredt utvalg av populære etanolpeiser som garantert vil øke kosefaktoren i hjemmet ditt. Velg blant ulike størrelser, modeller og stiler, og finn den etanolpeisen som passer best til ditt hjem. Ikke bli overrasket om etanolpeisen blir det nye samlingspunktet i hjemmet ditt.

Skap stemning og spre varme med en ecopeis

Hvilke fordeler har en etanolpeis?

Det er mange fordeler og bekvemmeligheter med en etanolpeis. Denne dekorative peisen er både prisgunstig og fleksibel, og i tillegg drives våre etanolpeiser med miljøvennlig bioetanol med langsom forbrenning uten røyk eller sot. Takket være at den er skorsteinsløs, passer den til alle hjem og rom. En etanolpeis passer like godt i leiligheten som i eneboligen, i stuen som på kjøkkenet. Plasser den der du ønsker og la den skape en koselig og beroligende atmosfære i hjemmet ditt. En etanolpeis øker ikke bare trivselsfaktoren, den genererer også en behagelig varme som kan øke romtemperaturen.

Hvilke modeller av etanolpeis finnes det?

Trademax tilbyr frittstående etanolpeiser, vegghengte etanolpeiser og takhengte etanolpeiser. Dette betyr at det finnes en som passer hos deg, enten du har mye eller lite plass til en ny etanolpeis. Fordelen med en vegghengt etanolpeis er at den tar minimalt med plass og kan monteres på nesten alle typer vegger og er enkel å montere. En frittstående etanolpeis er perfekt hvis du ønsker å kunne flytte peisen mellom ulike rom og også ut i hagen eller på terrassen på kjølige kvelder.

Er det trygt å ha en etanolpeis innendørs?

Det er ingen problemer med å ha en bioetanolpeis innendørs. Forbrenningen av brennstoffet skjer sakte og danner derfor ingen røyk, flammene du ser er rene og krever ingen ventilasjon. Ettersom en etanolpeis er helt uavhengig av tilkobling til skorstein, den er skorsteinløs, monteres og installeres den raskt og enkelt. Brenntiden avhenger av størrelsen på brenneren, man regner vanligvis med at 1,5 liter brennstoff brenner i 3 timer. Når brennst offet er tomt, slukkes flammen, og nytt brennstoff kan fylles på. Hvis du ønsker å slukke etanolpeisen din før den brenner ut av seg selv, gjøres dette med et spesielt slukkeverktøy.