Biopeis

8 stk produkter
Kampanje
658501(1).jpg
Populære filtreringer

For deg som leter etter et koselig ildsted uten å måtte styre med skorstein, røyk og sot så er en etanolpeis et bra alternativ. En biopeis er et prisgunstig og dekorativt ildsted som gir både varme og en behagelig atmosfære. Bioetanolpeiser går på det nøytrale brenselet bioetanol, uten krav på en vanskelig installasjon eller tidskrevende vedlikehold. Her har vi samlet et bredt utvalg av populære etanolpeiser som garantert forhøyer den koselige faktoren i hjemmet. Velg blant forskjellige størrelser, modeller og stiler og finn den som passer ditt hjem best. Bli ikke overrasket om bioetanolpeisen blir det nye samlingspunktet i hjemmet deres.

Skap stemning og spre varme med en ecopeis

Fordelene og bekvemmelighetene med en bioetanolpeis er mange. Dette dekorative ildstedet er både prisgunstig og fleksibelt, og dessuten går våre bioetanolpeiser på miljøvennlig bioetanol med langsom avbrenning uten verken røyk eller sot. Siden dette er en skorsteinsfrie peis så passer den alle hjem og rom. En ecopeis passer like bra i en leilighet, som i et hus, i stuen eller på kjøkkenet. Plasser den der du ønsker og la den pryde ditt hjem med en koselig og rolig følelse. En bioetanolpeis øker ikke bare den faktoren at du kun trives, den generere også en behagelig varme som kan øke rommets temperatur.

Etanolpeis til gulv og veggmontering

Ettersom en etanolpeis er helt uavhengige av tilkobling til skorstein så monteres og installeres den raskt og enkelt. I vårt sortiment finner du både vegghengte og frittstående etanolpeiser i gulvmodell. Velg mellom forskjellige design og størrelser og finn en som passer din smak og stil.

Frittstående etanolpeis

En etanolpeis i en gulvmodell er veldig enkel å installere og kan plasseres mot vegg, eller helt frittstående i midten av rommet. Ettersom frittstående etanolpeiser ikke krever noen fast montering, så kan de flyttes rundt etter behov og ønskemål. Perfekt for deg som kanskje vil kunne fornye og møblere om i hjemmet med jevne mellomrom. Dessuten kan du enkelt flytte ut din frittstående etanolpeis til for eksempel uterommet under sene sommerkvelder, utover kalde høstkvelder og på denne måten forlenge utesesongen.

Vegghengt biopeis

En etanolpeis i veggmodell er perfekt for deg som ikke ønsker eller har plass til en etanolpeis som tar opp plass på gulvet. En vegghengt etanolpeis kan festes opp på stort sett alle typer av vegger, og er like enkelt å montere som en vegghengt TV. Beroende på modell så kan den henges direkte på veggen med skruer, eller med hjelp av veggheng.

Takhengt biopeis

For deg som søker en ecopeis med unik og iøynefallende design tilbyr vi også etanolpeiser som festes i taket. Fint, moderne og med vegghengte modeller så sparer man på gulvplassen.

Brenntid for en biopeis

Hvor lenge en etanolpeis brenner kommer ann på hvor stor brenneren er, men vanligvis brenner en etanolpeis med 1,5 liters beholder i ca 3 timer. Når brenselet er tomt kommer flammen til å stenges helt av og derfor kan nytt brensel helles i. Tenk da på å la brenneren avkjøles før du fyller på nytt brensel igjen. Så klart tilbyr vi etanolbrensel for påfylling, klikk her for å komme til vårt utvalg av brensel og annet tilbehør til skorsteinsfrie peiser. 

Viktig! Skulle du ønske å slukke din bioetanolpeis før den har brent ut av seg selv, så kan du gjøre det med verktøyet til slokkingen som følger med.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje