Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 48 produkter
12

Å innrede barnerommet er ikke alltid lett, men med en kommode til barnerommet kan du skape trivsel og samtidig få smart oppbevaring. En kommode til barnerommet kan tilpasses forskjellige aldre og behov, fra å brukes som stellebord til å passe til den yngre tenåringen. Felles for alle er at du får en stilig design som gjør det enkelt å holde orden på både klær og ting.

Opprett nødvendig plass med en kommode til barnerommet

Hva er spesielt med en kommode til barnerommet?

Kommoder til barnerommet utvikles med tanke på funksjon og design. Det kan være funksjoner som letter arbeidet for foreldre, eller at høyden er tilpasset slik at barna kan åpne skuffene. Designet utvikles for å matche forskjellige barns personlighet og gjøre barnerommet mer tiltalende å være i.

Hvilken stil på en kommode til barnerommet er best?

Barn har ofte forskjellige perioder og hva som tiltrekker dem varierer. Yngre barn kan sette pris på innbydende motiver som pirrer fantasien. I tillegg kan man ta opp fargenyanser for å matche tapeter og tekstiler. Det finnes også kommoder til barnerom som er litt nøytrale i utformingen, noe som gjør at barna ikke vokser fra stilen.

Hvordan maksimerer man oppbevaringen i barnerommet med en kommode?

Avhengig av hvordan arealet disponeres i barnerommet, kan man optimalisere oppbevaringen ved å velge enten en lavere kommode med litt mer lengde eller en høyere modell. Husk at en høyere modell kan trenge å festes bak til veggen for å forhindre ulykker. Det er også mulig å kombinere med ekstra bokser som kan stå oppå kommoden.