Garderobeskap barn

70 stk produkter
Kampanje
1270415.jpg

Er du på jakt etter en barnegarderobe? Uansett om du trenger hyller, skuffer, kleshengere eller en komplett barngarderobe, har vi den perfekte løsningen for deg. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av barnegarderober i ulike stiler og modeller. Våre barnegarderober er designet med tanke på små klær og små personer, noe som gjør det enkelt å sortere og oppbevare klær selv for de minste. Glem kjedelige og umoderne barngarderober – hos oss finner du garderober til barnerommet som passer din interiørstil og er utstyrt med alle funksjonene du trenger. Uansett om du foretrekker moderne, fargerikt, minimalistisk, stor eller liten design, har vi en barngarderobe som både du og barnet ditt vil elske.

Hvordan kan jeg maksimere oppbevaringsplassen i barngarderoben min?

En barngarderobe tilbyr ulike smarte oppbevaringsløsninger som hjelper deg med å holde orden på barnets klær og tilbehør. Med hyller, kurver og kleshengere som er designet for å passe perfekt til barneklær og tilbehør, og med modulsystemer som kan tilpasses en barngarderobe.

Hvilke typer klær kan oppbevares i en barnegarderobe?

I en barngarderobe kan du oppbevare alt fra klær og tilbehør til leker – du bestemmer selv hva du vil putte inn i barnets garderobe. Hvis du ønsker å oppbevare barnets ytterklær sammen med rene innendørsklær, anbefaler vi at du vasker dem først. Det samme gjelder sko hvis du har skohyller i barnegarderoben.

Hva gjør en barngarderobe spesiell?

En barngarderobe er spesiell på flere måter: den har mindre størrelse, tilpasset design, smarte oppbevaringsløsninger og sikkerhetsfunksjoner.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje