Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Lekekasse

4 stk produkter
Viser 4 av 4 produkter

Ditt barns rom kan lett bli rotete etter dagens lek og da blir en leketøyskasse en enkel måte å rydde opp på. Hyller på veggene passer bra for bøker og puslespill, men alle små biler, legobrikker, figurer og dukker passer best i en ordentlig leketøyskasse. En fin leketøyskasse blir til et møbel med oppbevaring på barnets rom.

Få orden i leketøyskaoset med en leketøyskasse

Hvor kan jeg ha en leketøyskasse?

Det beste med en leketøyskasse er at den blir et dekorativt oppbevaringsmøbel som passer godt inn på barnets rom. Du kan sette leketøyskassen mot en vegg eller ha den midt i rommet. En leketøyskasse som står ved siden av sengen blir som en nattbord, men den kan også bli til en sittebenk eller et lite bord i løpet av dagen.

Hvilken leketøyskasse skal jeg velge?

Det viktigste er at du velger en leketøyskasse som passer inn på barnets rom og at den er stor nok til å romme de vanligste lekene. Barn leker med mange ulike leker og da kan det være bra å ha flere leketøyskasser, der en for eksempel kan være for lego, en for biler og en oppbevaringskurv kan være dukkens soveplass.

Hvordan bruker jeg en leketøyskasse?

Når du skaffer en leketøyskasse oppdager du raskt hvor nyttig den er fordi du kan legge alle løse leker på ett og samme sted. Når det er tid for å rydde opp etter dagen, kan barnet ditt hjelpe til med å la lekene sine "komme hjem og møtes" i sin leketøyskasse. Rengjøring og orden blir som en lek dere kan utføre sammen.