Hev og senkbart skrivebord

54 stk produkter
Kampanje
2008238(4).jpg

Spilling og dataarbeid gir stimulering og utfordringer, men tiden flyr fort og det er lett å sitte flere timer ved et skrivebord. Kroppene våre er ikke bygget for å sitte stille for lenge og vi kan komme inn i alle slags problemer hvis vi gjør det. Løsningen ligger i å få et skrivebord som kan heves og senkes, noe som gir kroppen avlastning.

Varier arbeidet med et hev- og senkbart skrivebord

Hva er fordelene med et justerbart skrivebord?

Hvis du bruker mye tid ved skrivebordet ditt, er det en fordel å variere mellom å stå og sitte. Med et skrivebord som kan heves og senkes slipper du å avbryte det du holder på med og det blir enkelt å endre posisjon. Et skrivebord som kan heves og senkes finnes i ulike modeller og tar ikke mer plass enn et vanlig skrivebord.

Hvordan endrer jeg det hev- og senkbare skrivebordet mitt?

Med et justerbart skrivebord er det enkelt å endre posisjon mens du er opptatt ved datamaskinen. Du trenger ikke stoppe det du holder på med fordi skrivebordet har motorer som du aktiverer med et enkelt trykk på en knapp. Derfor vil det være enkelt å få skrivebordet i den høyden som passer deg.

Hvorfor bør jeg ha et justerbart skrivebord?

Et justerbart skrivebord lar deg variere mellom sittende og stående, og dette har mange positive effekter på helsen din. Med et slikt skrivebord reduserer du belastningen på rygg og skuldre, du øker både blodsirkulasjonen og fettforbrenningen, og du får også en bedre holdning.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje