Skrivebord & PC bord til det perfekte hjemmekontoret!

1 292 stk produkter
Kampanje
681294(1).jpg

Trademax har samlet et utvalg av både praktiske og stilige skrivebord som passer til alle typer hjem og behov. Uansett hvor mye, eller lite, du trenger i funksjonalitet og design, finner du garantert et skrivebord som passer deg her. Velg mellom ulike størrelser og varianter, enten du er på utkikk etter et lite skrivebord til barnerommet, et kontorbord til hjemmekontoret eller en datapult til spilling. Hos Trademax kjøper du skrivebord av høy kvalitet til en billig penge.

Fine skrivebord og kontorbord i forskjellige utførelser

Hvor høyt er et skrivebord?

Normalt så anbefales det at høyden på et skrivebord er 0,9-1,0 meter, men det kommer an på hvor lang personen er. Tenk på at skrivebordet skal være i jevn høyde med albuen så slipper du overbelaste skuldrene dine og ergonomien blir bedre. For best arbeidsstilling anbefaler vi våre hev og senkbare skrivebord som kan tilpasses ulike brukere, samt sittende og stående stilling.

Hvorfor trenger jeg et skrivebord?

Vært hjem trenger en plass der du kan jobbe, skape og tenke. Enten du trenger et skrivebord til lekser, kontorarbeid eller til gjøremål hjemme, er skrivebordet det viktigste verktøyet.

Hvilke ulike modeller av skrivebord tilbyr Trademax?

Vi har samlet et bredt utvalg av skrivebord i ulike design, alt fra kontorbord med oppbevaring, til mer nedstrippede varianter med et enkelt formspråk. Du finner også et hev og senkbart skrivebord som lar deg variere arbeidshøyden på en ergonomisk måte. Og i tillegg til de tradisjonelle rektangulære pultene tilbyr vi også hjørnepulter og vegghengte pulter, perfekt for deg som trenger mye plass og samtidig ønsker å utnytte plassen din maksimalt.

Har materialet noe å si?

Egentlig ikke, velg det som du syns er finest og som passer best inn i hjemmet ditt. Vi har alt fra vintage skrvebord i tre, til trendy kontorbord i antrasitt eller betong, samt skrivebord i metallramme og bordplate i for eksempel glass eller sponplate. Med mengder av ulike materialer å velge mellom følger det også med flere fargevalg. Her finner du fine skrivebord i vakre treslag, svarte og hvite skrivebord, men også lekefulle kulører som rosa og blått.

Hvordan velger jeg rett skrivebord?

Å kjøpe skrivebord kan være vanskeligere enn man tror. I vårt store utvalg av skrivebord i forskjellige modeller kan det være litt vanskelig å bestemme seg for hvilke som passer deg og ditt hjem, best. Tenk på hva skrivebordet skal brukes til og hva som er mest viktig for deg? Hvor skal det stå og skal du ha plass til en data? Skrivebordet skal ha mange bruksområder, men det viktigste er enda at du rekker det som fungerer for deg.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Høy- og senkbart
Oppbevaring
Oppbevaringstype
Varemerke
Veggmontert
Med hjul
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Belysning
Plassering
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje