Hopp over overskriften og gå videre.

Skrivebord & PC bord til det perfekte hjemmekontoret!

888 stk produkter
Viser 24 av 888 produkter
1
...
37

Populære filtreringer

Et smidig vegghengt skrivebord er perfekt når du vil skape en arbeidsplass hjemme, men ikke har så mye plass. Et vegghengt skrivebord smelter fint inn i miljøet, og når du ikke bruker det som arbeidsplass, blir det en dekorativ hylle som du kan bruke til annet. Ved å ha skrivebordet vegghengt blir det en mer luftig følelse i rommet. Flere av de vegghengte skrivebordene du finner hos oss på Trademax har hyller med plass til pyntegjenstander, noe som gjør at de passer godt i alle rom.

Fleksibelt vegghengt skrivebord

Hvor høyt skal et vegghengt skrivebord henge?

Når du monterer et vegghengt skrivebord, bør du ta utgangspunkt i din egen høyde. For å unngå overbelastning av skuldrene og for å oppnå en god sittestilling, bør skrivebordet være i samme høyde som albuene dine. Normalt regner man med at et skrivebord er 0,9-1,0 meter fra gulvet, men det beste er å prøve ut hva som føles komfortabelt for deg selv.

Hvilke fordeler har et vegghengt skrivebord?

Et vegghengt skrivebord passer både for de som vil ha en arbeidsplass hjemme og de som vil ha et bord å sitte og tegne, male eller sy ved. De vegghengte arbeidsbordene du finner hos oss på Trademax er dekorative og passer både i stuen og på soverommet, samt hos barna. Hvis du ikke vil ha skrivebordet fremme hele tiden, kan du velge et vegghengt skrivebord der bordplaten kan felles opp.

Hvordan fester jeg et vegghengt skrivebord?

Et vegghengt skrivebord skrus fast i veggen, og du bør bruke plugger eller gipsanker for å holde det stabilt på plass. Prøv gjerne ut høyden med et annet skrivebord for å få den høyden som er komfortabel for deg før du begynner å bore. Hvis du har spørsmål om våre vegghengte skrivebord, er du alltid velkommen til å kontakte Trademax kundeservice.