Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 38 produkter
12

Populære filtreringer

Det er festlig å kunne servere drinker fra en elegant vogn, som også er en oppbevaring for flaskene, slik at de ikke tar opp plass på spisebordet. En drinkvogn rulles lett mellom bordene og er praktisk å ha på festen.

Vanlige spørsmål og svar drinkvogner

Hva er fordelen med å servere fra en drinkvogn?

Det sparer mange steg siden du ikke trenger å gå frem og tilbake og hente ulike drikker, for alle dine varianter finnes på en stilig drinkvogn som står på hjul. Du serverer gjestene dine enkelt og komfortabelt. Å ha en stilig drinkvogn, er som å ha en kjøkkenøy på hjul.

Hvordan ser drinkvogner ut?

Det finnes ulike utførelser, så du velger enkelt den varianten som passer best hjemme hos deg. Oftest er de av metall, men modeller i tre kan også forekomme. Vognene kan være runde eller firkantede, og de kan være gullfargede eller sølvfargede. Noen har håndtak, andre har glassplate, så du kan se deg ut akkurat din favoritt blant de rullebordene som finnes i vårt sortiment her på nettsiden. Ibland kan drinkvognen ha en form som skjuler innholdet når den ikke brukes, som for eksempel en jordklode der man kan åpne lokket.

Finnes det hyller for snacks på en drinkvogn?

Ja, ofte har drinkvognen også en hylle nederst der du kan sette små skåler med snacks, eller ha flere glass. Tanken med drinkvognen er at den skal være praktisk, og da kan du for eksempel bruke den som avlastningsplass eller sette tomme glass på den og dekke på alt på en gang.