Hopp over overskriften og gå videre.

Ikke gå glipp av SOMMERSALG - gale tilbud!

Kategorier

Rullebord & rullevogn

55 stk produkter
Viser 24 av 55 produkter
1
...
3

Å ha det lille praktiske møbelet som et rullebord, en rullevogn eller et serveringsbord i hjemmet gjør livet både enklere og morsommere. Velg blant våre stilige og praktiske rullebord, rullevogner og serveringsbord og finn akkurat det som fremhever hjemmet ditt og gjør det mer praktisk, til hverdags og fest.

Praktisk og elegant med et rullebord

  • Hvilken type rullebord bør jeg velge?

    På den ene siden bør du tenke på om du vil ha et rullebord som skal være dekorativt eller om det bare skal være praktisk. Hvilke funksjoner vil du ha i rullebordet ditt og hvor vil det være oftest? Bruk rullebordet ditt både når du lager hverdagsmat eller når du holder fest, både til å servere frokost og tilberede drikke.
  • Hvor skal jeg plassere serveringsbordet mitt?

    Har du et serveringsbord med hjul kan du for eksempel ha det tett inntil sofaen eller lenestolen, slik at du kan bruke det som ekstra hvile. Det samme gjelder ved spisebordet, hvor du kanskje trenger et sted å sette fra deg glass, kanner og flasker under middagen. Siden et serveringsbord er et vakkert lite møbel, kan du la det stå slik at det er godt synlig.
  • Hvordan kan jeg bruke rullevognen min?

    En rullevogn kan være både praktisk på arbeids- og hobbyrommet, samt på balkongen og i stua. Alt avhenger av hvilken stil og funksjon du har på vognen din. Du kan ha vognen til verktøy, skrivemateriell, drikke, sette ned serveringsfat eller til å ta fram kaffe. Kanskje en rullevogn på badet, for alle småtingene dine, er det du trenger. Vognen din kan brukes til mange forskjellige ting.