Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 7 av 7 produkter

Enten du skal legge en omfattende sminke eller bare ønsker å sjekke at håret er på plass om morgenen, er et sminkebord med lamper perfekt. Velg ditt sminkebord med lamper fra vårt fine utvalg og få en enklere rutine morgen og kveld.

Unn deg selv litt glamour i hverdagen med et sminkebord med lamper

Hvordan velger jeg et sminkebord med lamper?

Noe å tenke på er hvor mye oppbevaringsplass du ønsker på ditt sminkebord med lamper. Er det nok med én eller et par skuffer for deg, eller ønsker du skapplass? Størrelsen på overflaten du trenger er også viktig. Utseendet er selvfølgelig også viktig når du velger ditt sminkebord med lamper. Du ønsker et møbel som passer inn med din øvrige stil og som føles fint for akkurat deg.

Hvor skal jeg plassere mitt sminkebord med lamper?

Det vanligste er å plassere sitt sminkebord med lamper på soverommet, men om du har plass, kan du også ha det på badet. Et alternativ er å plassere ditt sminkebord med lamper i gangen, så kan du bruke det som et inngangsbord også.

Finnes det andre bruksområder for mitt sminkebord med lamper?

Ettersom ditt sminkebord har lamper, egner det seg også utmerket som skrivebord. Du kan også bruke det som sybord eller hobbybord. Speilet gjør at lyset fra lampene reflekteres og forsterkes, slik at du får godt med lys på det du arbeider med. Når du ikke bruker ditt sminkebord med lamper til å legge sminke eller noe annet, kan du plassere vakre planter der. Speileffekten og lyset fra lampene vil gjøre det ekstra fint.