Hopp over overskriften og gå videre.
Kode 400 NOK
Få igjen
Lyon Premium Spisegruppe Rund 150 cm+6 stk Viktoria Spisesto - Hvit/Brun - Spisegrupper

Lyon Premium Spisegruppe Rund 150 cm+6 stk Viktoria Spisesto
Hvit/Brun

Pris
23 999,-
Delbetaling fra 558,-/mnd
Lyon Premium Spisegruppe Rund 150 cm+6 stk Viktoria Spisesto
Priskr −1 500
Lyon Premium Spisegruppe Rund 150 cm+6 stk Viktoria Spisesto
Pris+kr 0
Kjøp for 5000 kr, få 400 kr
Forventet levering innen 5-10 hverdager
 • Prismatch
 • 14 dagers angrerett
 • Lav frakt

Om produktet

Oversikt

 • Sitteplasser: 6
 • Inngår i pakken: 1x Bord, 6x Stol
 • Fargenavn: Hvit/Brun
 • Farge: Hvit,Brun
 • Form: Rund
 • Artikkelnummer: 2268081

Spesifikasjoner

Artikkelnummer: 2268081
Antall
Sitteplasser
6
Øvrig
Inngår i pakken
1x Bord, 6x Stol
Fargenavn
Hvit/Brun
Farge
Hvit, Brun
Form
Krever montering
Ja

Produktinformasjon

Lyon Premium er et rundt spisebord med plate i massiv edelgran og et stabilt understell i klassisk stil. Bordet har mindre merker som gir møbelet sjarm, og gir spisebordet en naturlig look med genuin følelse. Lyon Premium Spisebord er et håndverk med varierende årer og struktur, som gjør at hvert bord blir unikt. Det forekommer fargeforskjeller, mindre sprekker og ujevnheter som en del av det rustikke utseendet. 


 • Bordet er laget for hånd, og hvert bord er unikt.

Det medfølger et vokskritt og spatel for deg som vil fylle i og farge sprekkene, hakkene og merkene. Men vi håper naturligvis at du vedsetter de karakteristiske skavankene som gjør hvert møbel unikt. Der hver eneste del av treet har hatt et tidligere liv og formål; i bygninger, dører, vinduer eller i andre møbler.


Vedlikeholdsråd

 • Tremøbler som er voksede skal behandles med voks. Bruk ikke olje siden visse oljer inneholder løsningsmiddel som løser opp den voksede overflaten. Voks gir bedre beskyttelse enn olje, men gjør allikevel at overflaten føles levende og naturlig.
 • Bruk voks som er beregnet for møbler. Den skal inneholde carnaubavoks, som er lettarbeidet og gir en hard og beskyttende overflate. Vi anbefaler
  Spray Wax
 • Hver forsiktig når du plasserer varme, fuktige, harde eller skarpe gjenstander som kan skade overflaten på ditt møbel. Bruk underlag og liknende.

Lenestolen Viktoria fanger blikket med en gang med sin iøynefallende design og eksklusive detaljer. Klassisk knappekledd rygg, nagler, ringbeslag på baksiden, vinklede ben og vakkert lintrekk er karaktertrekk for Viktoria. For å ikke snakke om den utmerkede sittekomforten som inviterer til lange og hyggelige middager med nære og kjære.

Anmeldelser

Produktet har ingen anmeldelser

Levering

Forventet levering innen 5-10 hverdager

Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som eksempelvis kveldslevering og innbæring som du kan velge i kassen. Dersom ingen tilleggstjenester vises, kan vi dessverre ikke tilby disse for ditt postnummer og valgte produkter.

Les våre Kjøpsvilkår for mer informasjon. 

Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 02 69

Ofte kjøpt sammen med

Utvalgte tilbehør

Liknende produkter