Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Rund spisegruppe

324 stk produkter
Viser 24 av 324 produkter
1
...
14

Populære filtreringer

Skap et felleskap med en rund spisegruppe. Vi på Trademax tilbyr et stort utvalg av runde spisegrupper i en mengde forskjellige størrelser, materialer og stiler. En rund spisegruppe er vanskelig å slå om du er en sosial person som gjerne invitere inn til middager i hverdagen og festligheter. Formen gjør at man slipper å lene seg frem eller tilbake for å kunne snakke med noen, det gjør at ingen havner utenfor samtalen. Her finner du runde spisegrupper til alle smaker og behov. Å kjøpe spisegruppe online er både lett og enkelt. Hos oss har du dessuten alltid levering hjem til deg.

 

Slik velger du rett størrelse på en rund spisegruppe

Å velge størrelse på en rund spisegruppe kan være litt vanskelig. Du ønsker jo å ha god plass til borddekking, samtidig som du vil at alle skal kunne sitte behagelig uten å føle det blir for trangt. Det er lett å glemme bort hvor stor forskjell det er mellom en rund spisegruppe med en diameter på 100 cm mot 150 cm, nemlig 15 meter(!). Regn med at hver person trenger en plass på 70 cm. Med en rund spisegruppe på 100 cm og 120 cm får du godt med plass til et selskap på fire personer. I vårt sortiment finner du runde spisegrupper med 4 stoler i akkurat disse størrelsene, men også runde spisegrupper med 6 stoler. Men en omkrets på 150 cm til det litt større selskapet.  

Rund spisegruppe med tilleggsplate

Foretrekker du en spisegruppe med rund form for estetikkens skyld, men har samtidig ofte mange gjester på besøk? Med en rund spisegruppe med tilleggsplate kan du med enkelhet sette sammen det beste av to verdener og forlenge spisebordet ditt for ytterligere plass. Denne løsningen er perfekt til deg som ikke har plass til en større diameter på bordplaten i hverdagen, men som ved spesielle tilfeller enda vil kunne får plass til flere rundt bordet. Bemerk deg at din runde spisegruppe får en oval form når du legger i en tilleggsplate. 

Material, farge & design

Når du har bestemt hvilken størrelse som passer dine behov, er neste steg å velge material, farge og design på bordet og stolene. Tenk på hva som passer i deres hjem, hvilken stil ønsker du at din runde spisegruppe skal ha? Leter du etter en rund spisestuegruppe i vintagestil, noe landlig og romantisk eller en spisestuegruppe som er moderne og trendy? Her har materialvalget en avgjørende rolle. Er du ute etter en rund spisegruppe i tre, for å skape en naturlig følelse eller ønsker du et lakkert og farget spisebord der stolene setter stilen? Hos oss finner du runde spisestuegrupper i forskjellige materialer og stiler. Velg mellom rund spisegruppe med kledde stoler, eller ukledde stoler. Vi tilbyr trekk i ulike farger, møbelstoffer, lær og skinn. Om du velger en rund spisegruppe med stoler uten trekk så finner du disse i ulike overflatebehandlinger, oljet og farget.

Kjøp en rund spisegruppe, eller bygg sammen din egne

Din kjøkken/spisestue innredning og planløsning påvirker så klart ditt valg av spisegruppe. Vi har alle ulik smak og behov, noe som gjør at det kan være vanskelig å finne det rette spisebordet og de perfekte stolene til akkurat ditt hjem. Din spisegruppe skal henge med i mange år som en del av din hverdag – derfor er det viktig å finne den spisegruppen som kjennes helt rett og som holder en god kvalitet. Vi har samlet et stort utvalg av av billige runde spisegrupper for å gjøre det litt lettere for deg. Kanskje faller ingen av våre sammensatte spisegrupper deg riktig i smak, kanskje du heller vil bygge sammen din egne runde spisegruppe? Hos oss på Trademax kan du også kjøpe spisebord og kjøkkenbord, samt spisestuestoler og kjøkkenstoler separat. De fleste varianter av spisestuemøbler i vårt sortiment er lagervarer og klare til omgående levering til deg! Hos oss har du dessuten lave fraktkostnader og levering hjem til deg.