Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Oval spisegruppe

108 stk produkter
Viser 24 av 108 produkter
1
...
5

Populære filtreringer

Ta kjøkkenet ditt eller din spiseplass til et nytt nivå med en oval spisegruppe fra Trademax. Hos oss finner du ovale spisegrupper av høy kvalitet og gjennomtenkt design som gir deg en fantastisk plass å nyte uforglemmelige måltider med familien eller venner. En oval spisegruppe har et formspråk som bidrar til en hjemmekoselig og sosial atmosfære med plass til mange. Vi tilbyr ovale spisegrupper i mengder av forskjellige størrelser, stiler og materialer sånn at du kan finne noe som passer perfekt til akkurat deg og ditt hjem. Velkommen til å finne din ovale spisegruppe hos oss! 

 

Mange praktiske fordeler med en oval spisegruppe

Vi alle har nok fått oppleve følelsen av å sitte trangt ved middagsbordet. Kanskje har du blitt plassert på den korte siden av et rektangulært bord sammen med noen andre og kommer borti med armbågene om plassen. Ikke nok med det, den litt ukomfortable plasseringen på enden bidrar ofte til at man får dårlig oversikt over halve bordet. Med en spisegruppe i oval form kan man minske dette problemet ytterligere. Den ovale formen har mange attraktive egenskaper, som det sosiale. Dette merkes som mest på endene av bordet, men også på langsidene. Med det harmoniske uttrykke oppleves en oval spisegruppe både innbydende å sitte ved og romslig. Samtidig beholder man samme enkelhet som ved plassering med en spisegruppe i en rektangulær form, der man har muligheten å bruke veggene som retningslinjer. Likevel gjør en oval spisegruppe seg perfekt til en sentrert plassering på kjøkkenet ditt eller i spisestuen. 
 

Oval spisegruppe som ånder design og bevissthet

Sett stilen med en oval spisegruppe! Med sitt spesielle formspråk kan en oval spisegruppe gi et helt annet uttrykk på kjøkkenet eller et annet rom der den plasseres. I vårt sortiment finner du et stort utvalg av ovale spisegrupper av høy kvalitet i ulike størrelser og materialer. Velg mellom oval spisegruppe med forskjellige uttrykk og stiler. Kanskje er du ute etter noe rustikk, landlig eller en oval spisegruppe som gir hjemmet ditt et moderne og trendy uttrykk? Hos oss finner du ovale spisegrupper i massivt tre som alm og eik, men også MDF (Medium Density Fibreboard) som består av finmalte trefiber og lim som er blitt sammenpresset under høyt trykk og høy varme. Uansett om du vil at din spisegruppe skal passe inn med en innredningsstil som allerede er bestemt, eller om du helt enkelt vil la den sette stilen i resten av kjøkkenet eller spisestuen, så finner du ovale spisegrupper som stiller høye krav på både design og komfort hos Trademax. Klikk blant vårt brede utvalg og velg en oval spisegruppe etter din personlige smak og stil. 

 

Innredningsdetaljer som løfter kjøkkenet eller spisestuen din

Skap et personlig hjem og innred med en oval spisegruppe som formidler en innbydende og hyggelig følelse. Skap følelse og stil gjennom å innrede med kulører som bidrar til en rett atmosfær. Vi har ovale spisegrupper i en mengde ulike farger og fargekombinasjoner. Velg mellom ovale spisegrupper med samme farge på bord og stoler, eller spisegruppe med effektfulle fargekombinasjoner som gir din spiseplass liv. La deg inspireres pg finn en oval spisegruppe som gir din spiseplass et reelt løft! Vi kjører din nye spisegruppe hjem til deg. Hos oss på Trademax får du lave fraktkostnader og 14 dagers angrerett.