Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 10 av 10 produkter

Tv-en har ofte en sentral plass i stuen. Når du skal montere en moderne flatskjerm-TV på veggen, bør den selvfølgelig ha noe passende å hvile på. Med en stilfull TV-hylle får du ikke bare praktiske fordeler, men også et dekorativt møbel som kan skjule stygge ledninger og elektroniske enheter. I tillegg kan du velge en TV-hylle eller et TV-møbel med lagringsløsninger som åpne hyller, sidehyller eller et TV-møbel med glasskap. Vi tilbyr TV-hyller med hyller både under og over TV-en.

Mer enn bare et fint tv-møbel

Hva bør jeg tenke på når jeg velger størrelse på TV-hylle eller TV-møbel?

Når du skal kjøpe en TV-hylle, er det flere aspekter du bør vurdere, både av praktiske årsaker og for å øke sjansene for at du blir fornøyd med valget ditt på alle måter. Tenk derfor på følgende:

Størrelsen har stor betydning, både størrelsen på TV-en din og størrelsen på rommet der den skal plasseres. Selvfølgelig må dimensjonene på TV-en din være i samsvar med dimensjonene på TV-hyllen for at det skal bli bra, men størrelsen spiller også en rolle av estetiske årsaker. En for stor TV-hylle kan få TV-en til å virke liten i forhold, samtidig som en for liten kan se merkelig ut eller til og med ikke få plass. Hvis du har et lite rom, bør du også velge et lite TV-møbel som ikke tar opp unødvendig mye plass som kunne blitt brukt til noe annet. Men også her er det viktig å ta hensyn til proporsjonene, da en altfor liten TV-hylle også kan få rommet til å se merkelig ut. Før du velger en TV-hylle, anbefaler vi derfor at du måler både TV-en din og rommet.

Finnes det TV-hyller med lagringsplass?

Når det gjelder TV-møbler, finnes det forskjellige varianter og utførelser å velge mellom. Ikke alle trenger mye oppbevaringsplass i TV-møbelet sitt, og da kan det være nok med en stilren og trendy flatskjermhylle. Hvis du derimot trenger mye lagringsplass, passer et komplett TV-møbel med hyller og sidehyller utmerket. Tenk på hvilke oppbevaringsbehov du har og sørg for å velge en TV-hylle som passer dine behov og krav. Kanskje vil du skjule ting, organisere eller vise frem vakre interiørdetaljer? Kanskje ønsker du litt av begge deler? Det kan være litt utfordrende å vurdere lagringsmulighetene ut fra et bilde, men sjansen for å bli virkelig fornøyd med TV-hyllen eller TV-møbelet ditt er større hvis du virkelig bruker tid på å finne et TV-møbel med riktig lagringsplass. Hvis du trenger ytterligere oppbevaringsmøbler i TV-rommet eller stuen, tilbyr vi også et bredt utvalg av vitrineskap, sideboards, skjenker, oppbevaringsskap og mye mer.

Hvilke materialer og farger tilbyr Trademax på sine TV-møbler?

Antageligvis leter du etter en TV-hylle eller et TV-møbel som matcher resten av innredningen i rommet. Det er derfor viktig å tenke på hvilke farge- og materialvalg som kunne passe best. Et TV-møbel i eik er tidløst og stilrent, og gir hjemmet ditt et naturskjønt og rolig uttrykk, enten det er i en trendy, landlig eller retro-inspirert stil. Samtidig utgjør et moderne TV-møbel i hvit og svart høyglans en stilig kombinasjon og er alltid et trygt valg. Valget er helt opp til deg og din personlige innredningsstil.

"