TV-hylle

10 stk produkter
940991(1).jpg

Med et vegghengt tv møbel kan du plassere din tv på et fint og ergonomisk sett. Her har vi samlet forskjellige varianter av tv-hyller og komplette tv-møbler sånn at du kan finne en som passer for akkurat deg og ditt hjem. Velg mellom ulike modeller, materialer og farger. Vi hjelper deg med å finne et fint tv-møbel til tv-rommet eller stuen, med eller uten smart oppbevaring.

 

Mer enn bare et fint tv-møbel

Tv-en har ofte en sentral del i stuen. Når en moderne flat-tv skal opp på veggen skal den vel også ha noe passende til. Med en fin tv-hylle får du mer enn bare praktiske fordeler. Du får også et dekorativt møbel, noe som gjør at du kan skjule stygge ladere og elektronikk artikler med. Dessuten kan du velge en tv-hylle eller tv-møbel med oppbevaringsløsninger i form av åpne hylleplan, sideskap, eller et tv-møbel med vitrineskap. Vi tilbyr tv-hyller med hylle under og over tv-en. 

 

Å tenkte på når du velger tv-hylle eller tv-møbel

Når du skal kjøpe tv-hylle finnes det en del aspekter som du bør ha med i beregningene, dels på grunn av praktiske grunner, men også for å øke sjansene til å bli fornøyd med valget ditt på alle mulige måter. Tenk derfor på: 

Størrelse – På din tv, men også rommet der den skal plasseres. Naturligvis må målene på tven din og målene på tv-hyllen passe for at det skal bli bra, men størrelsen spiller også en rolle da det kommer til det estetiske. En for stor tv-hylle kan gjøre at proporsjonene får din tv til å oppleves liten, samtidig som en liten kan se litt rar ut i sammenhengen eller til og med ikke passer. Har du et lite rom bør du også satse på et lite tv-møbel som ikke tar opp unødvendig mye plass som skulle kunne brukes til annet. Men også her gjelder det at proposisjonene passer da en alt for liten tv-hylle også kan få rommet til å se rart ut. Før du velger tv-hylle anbefaler vi derfor at du måler både tven og rommet ditt. 

Type – Når det kommer til tv-hyller finnes det forskjellige varianter å velge mellom. Alle trenger kanskje ikke så mye oppbevaring i sitt tv-møbel, og kanskje det da holder godt og lenge med et stilrent og trendy flatscreenpanel. Treng du eventuelt masse oppbevaringsmuligheter så passer et komplett tv-møbel med hyller og sideskap perfekt. Tenk på hvilket oppbevaringsbehov du har og se til å velge en tv-hylle utifra dine behov og krav. Kanskje du vil gjemme unna saker, organisere eller vise opp vakre innredningsdetaljer? Du vil kanskje ha litt av hvert? Det kan være litt vanskelig å se sine oppbevaringsbehov, men sjansen for å bli veldig fornøyd med sin tv-hylle eller tv-møbel er mer sannsynlig om man virkelig legger ned tid på å finne et tv-møbel med rett oppbevaringsplass. Trenger du mere oppbevaringsmøbler i tv-rommet eller stuen så tilbyr vi også et stort utvalg av vitrineskap, sideboards og skjenker, oppbevaringsskap blant mye mer. 

Stil, farge og material – Sannsynligvis leter du etter en tv-hylle eller et tv-møbel som matcher annen innredning i rommet. Det er derfor viktig å tenke på hvilken farge- og materialvalg som skulle kunne passe best. Et tv møbel i eik er tidløst og stilrent og gir hjemmet et naturskjønt og rolig uttrykk, i så fall det trendy like mye som det landlige og retroinspirerte hjemmet. Samtidig som at et moderne tv møbel i hvit og svart lakk i høyglans utgjør en stilfull kombinasjon og er alltid et sikkert kort. Her er valget helt opp til deg og din personlige innredningsstil.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende