Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Tv-benk & Tv-stativer på nett

2021 stk produkter
Viser 24 av 2021 produkter
1
...
85

Populære filtreringer

Her finner du stilige, moderne og praktiske TV-benker og mediamøbler fra Trademax! Et hjem med en enkel og praktisk medieløsning er et moderne hjem. TV-en er en sentral del av stuen, derfor har vi valgt ut en rekke ulike modeller av mediamøbler. Velg blant TV-benker som smelter sammen med resten av hjemmets interiør, eller kanskje du vil ha en mediabenk som skiller seg ut. Våre mediamøbler er like funksjonelle som de er stilige, og vi tilbyr et stort utvalg av moderne TV-benker og mediabenker. Ta en titt på utvalget av TV-møbler og velg en som passer hjemmet ditt! Er du litt usikker på hvilken TV-benk du skal kjøpe? Besøk et av våre showrooms og få en ordentlig oppfatning av mulighetene våre TV-benker gir.

TV-benker som gir nye inntrykk

Hva er fordelen med en TV-benk med oppbevaring?

Å ha en mediabenk med oppbevaring gjør det enklere å holde kabler, fjernkontroller og konsoller på en fast og sikker oppbevaringsplass. Du kan enten plassere TV-en på benken, eller henge den på veggen over TV-benken der du kan plassere fine gjenstander du ønsker å ha fremme. Hvis du vil ha det ekstra ryddig, velger du en TV-benk med dører så kan du virkelig få bort det som kan oppfattes som rotete.

Hvor bred skal en TV-benk eller mediabenk være?

Det blir en penere estetikk hvis TV-benken er bredere enn selve TV-en. Hvis TV-en er bredere enn benken, kan det føre til risiko for at TV-en faller av mediabenken, eller hvis TV-en er montert på veggen over, kan det se litt malplassert og uvanlig ut. Tenk også på hva du skal ha i eller på TV-benken din, den må være dyp nok til at du kan lagre forskjellige konsoller og annet du vil oppbevare i eller på benken. Høyden avhenger selvfølgelig av om du skal ha TV-en på TV-benken eller om den skal henge over. Hvis TV-en skal plasseres på TV-benken, er det viktig å vurdere hva som er en behagelig synshøyde, du kan gjøre dette enkelt ved å sitte i sofaen eller lenestolen din og måle omtrent hvor høyt synshøyden din ligger og tenke på at den skal være omtrent midt på TV-en.

Hvilke materialer og stiler tilbyr Trademax på TV-benker?

Vi har et bredt utvalg av ulike materialer og stiler på våre TV-benker og mediabenker. Du finner TV-benker i ulike treslag som eik, valnøtt og finér. Vi har forskjellige finish på benkene som matt, høyglans, gullfinish med mer. Vi tilbyr også mediabenker med ståldetaljer, glasshyller og i ulike marmor- og betongutseender. Ja, du hører det - her finnes det massevis av TV- og mediabenker å velge mellom.