Veggfeste TV & TV stativ

35 stk produkter
Kampanje
1297719(2).jpg

Hos oss på Trademax finner du det perfekte TV-stativet eller TV-veggfestet for å slippe å ha TV-en stående på TV-benken. Vårt brede sortiment tilbyr ulike modeller og størrelser av både veggfeste TV og TV-stativ som passer de fleste typer TV-er. Velg et elegant og stabilt TV stativ for å plassere TV-en hvor som helst, eller sats på et plassbesparende og stilrent veggfeste tv, begge gir en moderne touch til rommet ditt. Våre TV-stativ og TV-veggfester er laget av høykvalitetsmaterialer for å sikre holdbarhet og stabilitet. Kjøp et rimelig veggfeste for TV hos Trademax allerede i dag!

Vanlige spørsmål og svar om TV veggfeste og TV-stativ

Hvordan velger jeg riktig TV-stativ eller veggfeste TV?

Hvis du vil kunne flytte TV-en til forskjellige steder, er et TV-stativ en god løsning. Et TV veggfeste er skrudd fast i veggen slik at TV-en slipper å stå på en TV-benk, og du kan enkelt plassere den i ønsket høyde. Hvis du ønsker å ha TV-en på veggen, men samtidig kunne se TV-en fra ulike vinkler, er det lurt å velge et TV-veggfeste med svingarm. Mange TV-veggfester kan også tippe fremover, slik at du kan justere vinkelen på TV-en hvis det er nødvendig.

Hvor kan jeg plassere mitt TV-stativ?

Hvis du har et gulvstativ, er det bra å plassere det mot en vegg eller i et hjørne. Hvis du ønsker å se TV-en fra en annen vinkel, er det enkelt å flytte TV-stativet og TV-en. Du kan også vri stativet, hvis det ikke har en innebygd svingarm. Når det gjelder TV-stativ som er laget for en TV-benk, kan du plassere det på hvilken som helst horisontal overflate.

Hvordan monterer jeg mitt TV veggfeste?

Du trenger lange og robuste skruer og plugger for å sikre at de tåler vekten av TV-en. Pass på at veggen du fester festet på ikke er porøs, og at skruene faktisk fester seg ordentlig. Vær også forsiktig når du borer for skruen, slik at du ikke treffer noen elektriske ledninger. Hvis du har et TV-veggfeste med svingarm, er det viktig å forsikre deg om at TV-en har tilstrekkelig med plass til å kunne svinge.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje