categoryTopBlock

TV-skap

465stk. produkter
Medie- & TV-møbler
Kampanje
Populære filtreringer

Hva menes med et TV-skap?

TV-skap kan være forskjellige typer av oppbevaringsmøbler. Det finnes de klassiske TV-skapene der du kan skjule TV’n, og det finnes mindre skap til praktisk oppbevaring i stuen. Ved å velge vakre TV-skap kan du skape en harmonisk og velholdt stue. Du kan også finne stilige TV-benker i forskjellige størrelser som vakkert rammer inn rommet.

Hvordan velger jeg TV-skap?

Når du skal velge en TV-benk for eksempel, bør du tenkte på om du skal henge TV’n på veggen eller om den skal stå på benken. Hvis du skal plassere TV-en på benken, bør du ha ca 20 cm på hver side. Husk at du kan matche forskjellige skap med vegghyller for å skape en god design følelse i rommet. Vi har forskjellig antall TV-skap, slik at du kan finne din stil.

Hvordan kan jeg innrede et mindre rom med et TV-skap?

Når du velger andre typer av skap kan du tenke på at du også kan benytte deg av høyden. Høye og smale skap kan skape oppbevaringsmuligheter også i mindre rom. Hos oss på Trademax kan du også finne mindre TV-benker som gjør det mulig å innrede mindre rom med vakre TV-møbler. Veggskap til oppbevaring gir muligheten til å kombinere med benker.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Kampanje