Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 592 produkter
1
...
25

  • Hva menes med et TV-skap?

    TV-skap kan være forskjellige typer av oppbevaringsmøbler. Det finnes de klassiske TV-skapene der du kan skjule TV’n, og det finnes mindre skap til praktisk oppbevaring i stuen. Ved å velge vakre TV-skap kan du skape en harmonisk og velholdt stue. Du kan også finne stilige TV-benker i forskjellige størrelser som vakkert rammer inn rommet.
  • Hvordan velger jeg TV-skap?

    Når du skal velge en TV-benk for eksempel, bør du tenkte på om du skal henge TV’n på veggen eller om den skal stå på benken. Hvis du skal plassere TV-en på benken, bør du ha ca 20 cm på hver side. Husk at du kan matche forskjellige skap med vegghyller for å skape en god design følelse i rommet. Vi har forskjellig antall TV-skap, slik at du kan finne din stil.
  • Hvordan kan jeg innrede et mindre rom med et TV-skap?

    Når du velger andre typer av skap kan du tenke på at du også kan benytte deg av høyden. Høye og smale skap kan skape oppbevaringsmuligheter også i mindre rom. Hos oss på Trademax kan du også finne mindre TV-benker som gjør det mulig å innrede mindre rom med vakre TV-møbler. Veggskap til oppbevaring gir muligheten til å kombinere med benker.