TV-skap

582 stk produkter
Kampanje
1898441(1).jpg
Populære filtreringer

Hva menes med et TV-skap?

TV-skap kan være forskjellige typer av oppbevaringsmøbler. Det finnes de klassiske TV-skapene der du kan skjule TV’n, og det finnes mindre skap til praktisk oppbevaring i stuen. Ved å velge vakre TV-skap kan du skape en harmonisk og velholdt stue. Du kan også finne stilige TV-benker i forskjellige størrelser som vakkert rammer inn rommet.

Hvordan velger jeg TV-skap?

Når du skal velge en TV-benk for eksempel, bør du tenkte på om du skal henge TV’n på veggen eller om den skal stå på benken. Hvis du skal plassere TV-en på benken, bør du ha ca 20 cm på hver side. Husk at du kan matche forskjellige skap med vegghyller for å skape en god design følelse i rommet. Vi har forskjellig antall TV-skap, slik at du kan finne din stil.

Hvordan kan jeg innrede et mindre rom med et TV-skap?

Når du velger andre typer av skap kan du tenke på at du også kan benytte deg av høyden. Høye og smale skap kan skape oppbevaringsmuligheter også i mindre rom. Hos oss på Trademax kan du også finne mindre TV-benker som gjør det mulig å innrede mindre rom med vakre TV-møbler. Veggskap til oppbevaring gir muligheten til å kombinere med benker.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Belysning
Plassering
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje