Kleshengere & knaggrekker

Viser 351 prisverdt produkter
Kampanje
Sorter etter

Her kan du handle fra et bredt sortiment med fine og praktiske kleshengere, hattehylle, stumtjener, knagger, klesstativ og mye mer. Med våre knagger og hengere skaper du enkelt ordning i små og store plasser. Velg mellom vegghengte knaggrekker og frittstående kleshenger i en mengde ulike utførelser og stiler. Vi tilbyr også entrémøbler som vakre sko- og hattehyller, samtidig en sittebenk med knaggrekke. Gjør hverdagen lettere med smarte og dekorative kleshengere fra Trademax! 

 

Klesstativ entré

Entrén er sannsynligvis det rommet i hjemmet som er vanskeligst å holde i orden. Sko, jakker, vesker, luer, votter og treningsklær – Ja, det er mye som skal få plass på en ganske liten plass. Med rette entrémøbler får du ordning på kaoset i gangen din. Hos oss på Trademax finner du mengder av hengere, skohyller og hattehyller som hjelper deg å skape en innbydende og hyggelig gang. 

Heng opp yttertøyet. Hold orden gjennom å henge opp ytterklær på en kleshenger eller en klassisk stumtjener. I vårt sortiment finner du praktiske klesstativ til gangen i smarte design og utførelser, som dessuten ønsker gjestene velkommen på best mulig måte. Her finner du blant annet stilrene knagger, knaggrekker og klesstativ i tre, men også vegghengte panelhattehyller med knagger og klesstang med plass til kleshengere. Velg mellom material som klesstativ i tre, klesstativ i metall, klesstativ i eik og klesstativ i messing. Hos oss finner du alt fra et lite klesstativ, til ett stort klesstativ med godt om plass til å henge fra seg ytterklær på. Vi tilbyr kleshengere i populære standardfarger som kleshengere i hvit og kleshengere i svart, men også kleshengere for den som ønsker å innrede med et skikkelig fargeklikk. 

Om du er ute etter klesstativ til barn i en passe høyde for de små, så finner du disse blant vårt utvalg av oppbevaring barnerom.
Benytt deg av veggene. Få en velorganisert gang gjennom å utnytte alt av plass, også veggene. Blant våre vegghengte kleshengere finner du også hengere med kroker, samtidig som du finner knaggrekker til smart opphengning av vesker, ryggsekker og hjelmer, men også hattehyller. Vi tilbyr hattehyller i en mengde forskjellige størrelser og utførelser.
Her finner du blant annet: 

  • liten hattehylle
  • smal hattehylle
  • lang hattehylle 
  • hattehylle 60 cm
  • hattehylle 100 cm 
  • hattehylle hvit
  • hattehylle svart

Hold orden på sakene dine i gangen, med praktiske klesstativ og en fin og billig hattehylle fra Trademax. Om du savner plass til skoene dine som brukes ofte, kan en sittebenk med oppbevaring i eller et skoskap være et alternativ. Selvfølgelig tilbyr vi også sittemøbler med oppbevaring og praktisk skooppbevaringEntrémøbelsett med hattehylle og kleshengere

Hos oss på Trademax finner du også entrémøbler med sko og hattehylle, du får også hengere. Få ordning blant sko, luer og andre ytterklær med et komplett oppbevaringssystem til gangen. Våre entrémøbelsett inneholder skohylle eller skoskap, hattehylle og jakkehengere, alt i et og samme design. En del av våre entrémøbelsett har dessuten speil og oppbevaringsskuffer. I vårt sortiment finner du også sittebenk med kleshengere. 

 

 

Kleshenger soverom

Å innrede med en fin kleshenger i soverommet har blitt en ny trend i mote- og innredningsverden. Å la sine favoritt klær henge fremme har blitt et enkelt og elegant sett å sette et personlig preg på rommet. Med en stumtjener eller klesstativ blir rommet ikke bare visuelt tiltalende, men du kan også organisere dine klær enkelt og lett uten å risikere at de blir skrukkete. Hos oss på Trademax finner du blant annet stumtjener i tre og klesstativ i tre. En hvit stumtjener eller et hvitt klesstativt, takket være sine nøytrale farger en tidløs innredningsdetalj som er enkel og matche med andre farger. Har du et lyst soverom kan det være effektfullt å bryte av med en stumtjener i svart eller klesstativ i svart. Har du en stor garderobe kan et lite klesstativ med fordel skape mer organisering i garderobeplassen din. Du kjøper et stilrent og billig klesstativ hos Trademax. Vi tilbyr lave fraktkostnader med levering hjem til deg!  

 

 

 

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Funksjon
Stil
Pris
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje