Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Gjesteseng & ekstraseng

55 stk produkter
Viser 24 av 55 produkter
1
...
3

Hvis du vil ha en ekstraseng for å kunne invitere gjester eller slektninger til å overnatte, men ikke har så mye plass, finnes det gode løsninger. Du trenger ikke å ha gjestesengen stående fremme, men kan legge den sammen slik at den blir som et skap eller en garderobe når den ikke brukes.

Vanlige spørsmål og svar om ekstraseng

Hvor kan jeg plassere min ekstraseng?

Når du velger en ekstraseng som kan legges sammen, øker mulighetene for å finne en god plassering for din gjesteseng. Du kan plassere den mot veggen i stuen, soverommet eller hobbyrommet ditt, og enkelt folde den ut når den trengs. Det eneste du trenger å tenke på er å skape nok plass til å folde ut din ekstraseng.

Er min gjesteseng komfortabel?

For at gjestene dine skal føle seg velkomne, bør en ekstraseng være like komfortabel som en vanlig seng når den foldes ut. Sengen har en myk og behagelig madrass, og er bred nok til å være komfortabel å sove på. Hvis du trenger mer enn en ekstraseng, kan du velge en dobbeltseng som er like lett å folde ut, og har samme komfort.

Når kan jeg bruke min ekstraseng?

Det er hyggelig å kunne invitere gjester, selv om man ikke har så stor plass. Med en ekstraseng som ser ut som et skap eller en hylle, påvirker du ikke rommets karakter, men har likevel muligheten til å tilby en komfortabel gjesteseng. Når det er tid for å bruke din ekstraseng, folder du den ut med et enkelt håndgrep, og så har du plass til gjester.