Sammenleggbar seng

1 stk produkter
1702912(1).jpg

Når du trenger en midlertidig soveplass for en gjest, er det praktisk med en sammenleggbar gjesteseng. Du tar raskt frem den sammenleggbare sengen når du trenger den. Se gjennom vårt utvalg av sammenleggbare senger i ulike modeller, alt fra enkel telt-seng til mer robuste gjestesenger. Med en sammenleggbar seng fra Trademax har du alltid en ekstra seng i nærheten.

En ekstra soveplass kan enkelt ordnes med en sammenleggbar seng

Når kan jeg trenge en sammenleggbar seng?

En sammenleggbar seng er praktisk når du mangler en seng for noen som skal overnatte hos deg. Det kan også være passende med en sammenleggbar seng i en liten leilighet. En vanlig seng kan ta opp for mye plass på dagtid. Du kan lagre den sammenleggbare sengen i et skap eller langs en vegg når den ikke er i bruk.

Hva er fordelen med en sammenleggbar seng?

En fordel med en seng som kan legges sammen er at du raskt kan ordne en seng ved behov. Når sengen er sammenlagt, tar den liten plass og kan lagres i for eksempel et skap eller i en kjeller. Når det er på tide å ordne en seng, kan du plassere en sammenleggbar seng der du ønsker det. Det kan være i et hjørne eller mot en vegg. Du kan også plassere sengen midt på gulvet hvis det er mest plass der.

Inkluderer en sammenleggbar seng en madrass?

Det avhenger av hvilken sammenleggbar seng du kjøper. Hvis madrassen ikke er inkludert i den sammenleggbare sengen, kan du supplere med en passende madrass fra oss på Trademax. Vi har flere komfortable madrasser å velge mellom.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)