Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 24 av 313 produkter
1
...
14

Populære filtreringer

En hjørnesofa er en tidløs klassiker i hjemmet, like verdsatt av nåværende som kommende generasjoner. Trademax’ hjørnesofaer finnes i flere ulike farger, stiler og prisklasser. Vi tilbyr et bredt utvalg av moderne og klassiske hjørnesofaer i herlige materialer som tekstil, skinn og lær. Hjørnesofaen er et praktisk møbel som passer utmerket til et vanskelig hjørne eller begrensede flater. Et lekkert og inviterende møbel som skaper en åpen og omfavnende følelse i stuen din. Her får hele familien plass!

En hjørnesofa som holder gjennom år og trender

Hos oss på Trademax finner du hjørnesofaer med/uten sjeselong som kan matche både din designstil og dine behov av komfort. Uansett om du er på jakt etter en trendy eller tradisjonell variant, i materialer som stoff, skinn eller lær har vi det du leter etter. Her finner du for eksempel en moderne hjørnesofa med sjeselong, en populær modell hos mange. Kontakt oss om du har noen spørsmål eller om det er noe du lurer på, vi hjelper deg gjerne!

En hjørnesofa er det perfekte valget for den store familien, men også når du vil utnytte rommets form for å innrede fint og på den måten få en utrolig hyggelig og stor sitteflate i stuen. Her på Trademax finner du en mengde ulike hjørnesofaer som kommer i ulike farger og former. Vi har blant annet:
  • U-formede hjørnesofaer
  • L-formede hjørnesofaer
  • Hjørnesofaer med og uten divan
…i tillegg til flere andre varianter. Alle våre hjørnesofaer er av meget god kvalitet og er utviklet for å kunne holde i mange år fremover. De har også et meget klassisk og stilrent design, for at de skal kunne passe inn i de aller fleste skandinaviske stuer og vare gjennom alle trender som alltid kommer og går. På den måten kan du med din hjørnesofa beholde en nøytral, lekker base i rommet og i stedet smykke ut sofaen ved å for eksempel bytte ut pynteputer, matter, tepper og gardiner rundt om i rommet. En smidig og prisgunstig måte å oppdatere sin innredning på. Vi har hjørnesofaer i en mengde ulike materialer, blant annet i skinn, lærimitasjon, tekstiler av ulike slag, men også i kunstrotting. Våre hjørnesofaer i kunstrotting passer utmerket i hagestuen eller på altanen, og de er tilpasset etter de kravene som blir stilt på hagemøbler. Ellers finner du hos oss på Trademax også hjørnesofaer i den svært populære Howardstilen. Dette er klassiske sofaer som er utrolig vakre og passer inn i alle hjem der du vil ha en stilren og klassisk stil gjennom årene. På den måten er det lett å bytte ut den øvrige innredningen og allikevel få en enhetlig stil sammen med hjørnesofaen. Våre hjørnesofaer finnes selvfølgelig også i en mengde ulike størrelser og mål. Ta en titt rundt på siden og velg ut en sofa som passer deg og din familie best.

Å kjøpe sofa hos Trademax på nettet er enkelt, klikk deg inn på siden og velg din drømmesofa! Dessuten har du alltid 10 års garanti på sofaer du kjøper hos oss. Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.