Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 20 av 20 produkter

De populære Howard-sofaene har vært en favoritt i mange hjem siden 1800-tallet og fortsetter å vinne mange hjerter. For de som leter etter noe komfortabelt og velprøvd, er en Howard hjørnesofa et sikkert valg. Med sitt klassiske design som aldri går av moten, blir Howard hjørnesofa raskt familiens favoritt og midtpunktet i hjemmet.

Kos deg i en Howard hjørnesofa

Hva er inkludert når jeg kjøper en Howard hjørnesofa?

Du har mange valgmuligheter når du velger sofaen din, inkludert modell, farge på trekket og ben. Du får selvfølgelig med beskyttelse til bena slik at du ikke skader gulvet ditt. Nakkestøtte og fotskammel er ikke inkludert, men kan enkelt kjøpes separat for å utstyre Howard hjørnesofaen din til det mest komfortable stedet i huset.

Hvordan kan jeg få Howard hjørnesofaen min til å vare lenger?

Ved å puffe putene av og til og jevnlig rengjøre Howard hjørnesofaen din, vil du kunne holde den frisk og fin i mange år. Det er enklere enn du tror å holde sofaen din i god stand. Et enkelt tips er å kjøpe en armlenebeskyttelse for å unngå unødvendig slitasje.

Kan jeg bytte trekk på Howard hjørnesofaen min?

De fleste av våre Howard hjørnesofaer gir deg muligheten til å velge mellom flere forskjellige trekk allerede når du kjøper sofaen hos oss, slik at du får akkurat den fargen du ønsker med en gang. For mer informasjon om den spesifikke Howard hjørnesofaen du er interessert i, kan du kontakte oss, så hjelper vi deg gjerne så godt vi kan.