Hjørnesofa med divan

41 stk produkter
Kampanje
505236(1).jpg

En hjørnesofa med divan er ikke bare en stilig innredningsdetalj, det er en sofa som er laget for å kunne nyte livet. Strekk deg ut skikkelig og ta en lur eller få plass til hele familien uten å måtte tråkke på hverandre. Med en hjørnesofa med divan blir rommet koselig og får en vakker innramming. Det er enkelt å finne matchende sofabord som inviterer til hyggelige kvelder alene eller sammen med andre.

Ofte stilte spørsmål om hjørnesofa med divan

Hva skiller divansofa fra vanlig hjørnesofa?

Den eneste forskjellen er egentlig at i stedet for å ha sitteplasser langs hele sofaen, har denne typen hjørnesofa en divan i den ene enden. Den delen som er divan mangler noen ganger støtte for rygg og nakke, men det varierer mellom modeller. Det som er felles er at divanen gjør sofaen ekstra komfortabel.

Hvordan monteres hjørnesofa med divan?

Det avhenger av modellen av hjørnesofa med divan. På noen modeller kan divanen monteres på både høyre og venstre side. Sjekk gjerne en ekstra gang hva som gjelder for den modellen du er interessert i. Monteringen er ellers ikke vanskeligere enn for andre hjørnesofaer, og vanligvis leveres sofaen i seksjoner som enkelt settes sammen.

Hvilke størrelser finnes av hjørnesofa med divan?

Det finnes mange forskjellige størrelser og til og med mindre hjørnesofaer med litt kortere divan. Det gjør at du kan få en virkelig behagelig sofa selv om du har begrenset plass. Har du litt mer plass, kan du velge en lengre divan som også blir en ekstra seng ved behov. Det finnes også sovesofaer som er av typen hjørnesofa med divan.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje