Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Viser 1 av 1 produkter

Chesterfield-sofaen har et unikt utseende, med sine avrundede armlener i samme høyde som ryggstøtten og karakteristisk knappedesign. Den klassiske Chesterfield-sofaen er tradisjonelt kledd i skinn, men for de som ikke er så begeistret for skinnfølelsen, finnes det andre alternativer å velge mellom. Med en hjørnesofa får du dobbelt så mye ut av plassen i rommet.

Sats på noe klassisk og romslig med en Chesterfield hjørnesofa

Hvorfor bør jeg velge en Chesterfield hjørnesofa?

En Chesterfield-sofa tilfører alltid en klassisk og luksuriøs følelse. Den gir ethvert rom ekstra klasse og passer like godt i moderne og stilrene omgivelser som den gjør i rom med karakter fra fortiden. En hjørnesofa gir hele rommet karakter og harmoni samtidig. Med en hjørnesofa kan du enkelt få plass til mange personer uten at rommet føles mindre.

Er det enkelt å rengjøre min Chesterfield hjørnesofa?

Absolutt. Hvis du skulle søle noe, er det enkelt å fikse. En Chesterfield hjørnesofa, uavhengig av materiale, rengjøres best med bare vann og en myk klut. Men du kan også tilsette en mild blanding av oppvaskmiddel hvis flekken ikke forsvinner etter at du har rengjort med bare vann. Husk å ikke gni, men klapp forsiktig.

Fløyel eller kunstlær til min Chesterfield hjørnesofa?

Mye avhenger av hva du liker og misliker med materialene. Men det er verdt å tenke gjennom, før du kjøper din Chesterfield hjørnesofa, hvordan sofaen primært vil bli brukt. Hvis du har barn eller kjæledyr, er det alltid bra med slitesterke materialer. Både fløyel og kunstlær har disse egenskapene. Men for de som søler lett, er kunstlær nesten vedlikeholdsfritt og enkelt å rengjøre.