Futon seng

2 stk produkter
1247777(1).jpg

I Japan har futonsenger blitt brukt i hundrevis av år og passer godt inn i den japanske kulturen fordi de tar opp lite plass og kan forvandles til et sittemøbel. Futonsengen består av en madrass av bomullsfiber og en tatamimatte. Tatamimatten gjør at sengen kommer opp litt fra gulvet og isolerer mot kulde. Det finnes også sengerammer man kan legge madrassen på. Det karakteristiske for en futonseng fra oss på Trademax er at den er laget av naturmaterialer som gir et god sovemiljø og den former seg etter kroppen på en måte som er bra for ryggen.

Komfortabelt og praktisk med en futonseng

Hvilke fordeler har en futonseng?

Ettersom en futon er laget av naturmaterialer blir det alltid naturlig lufting i madrassen og det er ingen allergifremkallende stoffer. Futonen produseres på en miljøvennlig måte og bidrar til færre giftstoffer i hjemmemiljøet. En futonseng avlaster kroppen på en fantastisk måte når den former seg etter akkurat deg; futonsengen kan i begynnelsen føles litt hard. Men ikke bekymre deg for hardheten, du vil få en utrolig god natts søvn i en futonseng.

Hvor kan jeg plassere en futonseng?

En futonseng er det perfekte valget for deg som har begrenset plass fordi det er lett å brette sammen madrassen og sette den bort eller forvandle den til et sittemøbel. Det stramme og enkle designet gjør at en slik seng passer inn i de fleste miljøer. Når du velger en futonseng fra oss på Trademax kan du plassere den i stuen eller innrede soverommet ditt i en avskallet japansk design.

Hvordan tar jeg vare på en futon?

En futon kan ikke vaskes, men du kan vaske trekket. En futonseng skal aldri bli fuktig, så det er bra å lufte og riste madrassen jevnlig. Hvis du har spørsmål om våre futonsenger, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)