Futon lenestol

5 stk produkter
1248015(3).jpg

En futon er laget av høykvalitets japanske naturmaterialer som er veldig behagelig å sitte på. Hos oss på Trademax finner du komfortable lenestoler med futonmadrass som er deilige å synke ned i, og hvor noen modeller kan gjøres om til seng.

Trendy og komfortabelt med en futon lenestol

Hva er fordelene med en lenestol med futonmadrass?

En av fordelene med futon er at det er et rent naturmateriale som gjør det miljøvennlig, og det bidrar til å skape et rent og giftfritt miljø i hjemmet ditt. En futon er laget av bomullsfibre, noe som gjør at det puster og holder seg fresht. Hos oss på Trademax kan du finne komfortable lenestoler med futonstopning og lenestoler med en futonmadrass som du enkelt kan gjøre om til en deilig seng eller ekstra seng. En futon trives med å bli brettet sammen og ristet, noe som gjør at den holder seg pen, selv om du bruker den som madrass.

Hvor kan jeg plassere en futon lenestol?

En lenestol med futon har den luftighet og enkelhet som gjør at den passer inn i de fleste miljøer. Du kan med fordel ha den i hytta som gjesteseng, på tenåringsrommet eller i stuen din. Hvis du har en liten leilighet, er det perfekt med en futon lenestol som du senere kan bruke som seng. Futon er veldig behagelig å sove på fordi det har en fasthet som er bra for ryggen. Hvis du har spørsmål om våre futon lenestoler, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager