Futon sofa

24 stk produkter
Kampanje
1247541(6).jpg

En futon er en japansk madrass som er fylt med bomullsfibre. Opprinnelig ble den brukt som madrass direkte på gulvet. På dagtid rullet man opp madrassen eller brettet den sammen til en sofa. Med en futonsofa fra oss på Trademax får du en komfortabel sofa som lett kan forvandles til gjesteseng. En ekstraseng i form av en futon fra oss på Trademax blir en stilig interiørdetalj i hjemmet ditt fordi du enkelt kan forvandle den til en sofa på dagtid. Hvis du bor i en liten leilighet, er dette den ideelle løsningen. En futon har den stilrene, enkle designen som kjennetegner japansk interiør og smelter derfor inn i alle miljøer. En futon er laget av naturmaterialer og er derfor miljøvennlig og bra for allergikere. Med en futon i hjemmet får du både en komfortabel og trendy sitteplass og en sovesofa som du med et enkelt håndgrep kan forvandle til en behagelig seng.

Opplev zen-følelsen din på en futonsofa

Hvordan bruker jeg en futonsofa?

Mange japanske hjem er små og innredes ofte med "compact living". Derfor blir det selvfølgelig å ha en sofa som lett kan forvandles til en seng. Futonsofaene du finner hos oss på Trademax er stilige og stilrene stue møbler som du med et enkelt håndgrep kan forvandle til en seng hvis du får gjester eller bor i en mindre leilighet.

Hvilke fordeler har en futonsofa?

De trendy futonsofaene du finner hos oss på Trademax er komfortable og stilige møbler som du kan ha i stuen eller i et gjesterom. Sofaene har en tidløs design som gjør at de passer inn i alle miljøer, og futonbomullen gir en behagelig følelse. Den spesielle stopningen i en futon former seg mykt etter kroppen og gjør det behagelig og avslappende å sitte på den eller bruke den som seng.

Hvordan tar jeg vare på en futonsofa?

Ved å jevnlig riste og lufte futonen din, beholder du luftigheten og friskheten i stopningen. Hvis det blir flekker på sofaens stoff, kan du bruke rengjøringsmidler som er beregnet for stoppet tekstil. Hvis du har spørsmål om futonsofaene som finnes hos oss på Trademax, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje