Barstoler

475 stk produkter
Kampanje
701163(1).jpg
Populære filtreringer

Kom litt høyere opp med en barstol. Her på Trademax finner du et stort utvalg av barstoler i forskjellige modeller og materialer, med høy sittekomfort. Velg den barstolen du liker og som passer hjemmet ditt best, og ikke vær redd for å stikke ut litt! Vi tilbyr alt fra stilrene modeller med et enkelt formspråk, til veldig kule barstoler som setter prikken over i'en! 

Barstoler og barkrakker i fine og behagelige design

Med et barbord kommer også behovet av barstoler. Et barbord er høyere enn normale bord og derfor er det upraktisk å kombinere det med vanlige stoler. En barstol kan ses som en høyere krakk, med stil og eleganse som matcher barbordet perfekt. Men barstolen passer også perfekt som en ekstra sitteplass ved kjøkkenøyen. Du finner våre barstoler i en mengde ulike varianter, design og spennende modeller for både øyet og ergonomien. Hva sier du til for eksempel en tilpasningsbar høy og senkbar barstol, eller en barstol med armlene for en skikkelig skjønn sittekomfort? Kanskje du er ute etter en stilren barstol med et enkelt formspråk, eller en iøynefallende barstol med et eksklusivt inntrykk? Her finnes noe for alle! Velg mellom tradisjonelle modeller med faste konstruksjoner, eller de trendy variantene som har snurrbare funksjoner samtidig som de han heves og senkes. 

 

Fine barstoler i forskjellige stiler

I vårt brede utvalg finner du barstoler som virkelig kommer til sin rett i hjemmet ditt. Kanskje søker du barstoler i industristiler, landlige, moderne eller retroinspirerende barstoler? Eller noe helt annerledes, noe i din stil. Her finner du barstoler og barkrakker i ulike materialer og farger til den personlige stilen som karakteriseres av høy kvalitet. Velg mellom barstoler i materialer som: 

  • Tre 
  • Skinn
  • Lær 
  • Stoff
  • Fløyel
  • Eik
  • Metall

For deg som ønsker en veldig høy sittekomfort anbefaler vi våre stoppede barstoler. Her sitter du mykt og bekvemt, lenge! Miks og match blant barstoler i ulike farger og nyanser så finner du dine favoritter. Vi tilbyr alt fra trendy hvite barstoler og stilrene barstoler med en effektfull svarthet, til herlige fargesterke barstoler med kulører som gir livfulle og glatte uttrykk. Hos oss kan du kjøpe billige barstoler, uansett om du søker klassiske barstoler i brunt eller svart lær, eller vil innrede trendy og retroinspirert med for eksempel gule eller røde barstoler. For deg som søker etter barstoler til uteplassen så finner du vårt utvalg av barstoler til utendørsbruk her. 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Høy- og senkbart
Vaskbar
Oppbevaring
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Form
Funksjon
Stil
Stablingsbar
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Sammenleggbar
Avtagbart stoff
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje