Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 435 produkter
1
...
19

Populære filtreringer

En barstol, også kalt barkrakk, er et sittemøbel som vi ofte ser i dag både på kjøkkenet, ved et høyt skrivebord eller i en bar. Å ha høye møbler kan få det lille rommet til å føles litt luftigere. Å ha barstoler ved kjøkkenøya eller frokostbaren på kjøkkenet skaper et naturlig møtested i løpet av hele dagen. Gjestene kan henge med deg på kjøkkenet, og barna kan gjøre leksene mens dere lager mat. Barstoler finnes i mange forskjellige varianter, med justerbar høyde, med og uten armlener og i mange forskjellige materialer. Når du vil kjøpe barstoler billig og enkelt, uten å måtte gå på kompromiss med design og komfort, er Trademax det åpenbare alternativet. Velg den barstolen du liker og tror passer best til hjemmet ditt, og vær ikke redd for å skille deg litt ut! Vi tilbyr alt fra stilrene modeller med enkel design til virkelig kule barstoler som setter prikken over i-en!

Deilig å henge med stilige barstoler

Hva kjennetegner en god barstol?

En god barstol bør passe gjester i ulike aldre. Da må det være enkelt å sette seg opp i stolen og enkelt å komme seg ned igjen. Bestemor skal kunne ta en drink i samme barstol som ungen kan klatre opp og ned i. En barstol trenger en stabil overflate å stå på og gjerne en fotstøtte for en mer behagelig sittestilling. Om barstolen trenger rygg- og/eller armlener er opp til deg, men med en ryggstøtte kan den oppleves som mer komfortabel under en lengre økt.

Finnes det forskjellige modeller av barstoler?

En barstol kan se ut på mange måter. Som en høy krakk, som en høy stol og være laget av mange forskjellige materialer. Det finnes barstoler både med og uten fotstøtte, ryggstøtte eller armlener. Hva som passer best for deg, en myk barkrakk eller kanskje en i metall for å få frem den industrielle følelsen? Ønsker du at barstolene dine skal stå på understell eller ben? Ta en titt blant Trademax' ulike modeller og finn akkurat de barstolene som passer hjemme hos deg.

Kan barstolen brukes utendørs?

Selvfølgelig kan du ved fint vær ta med deg barstolene og barkrakkene ut for å bruke dem utendørs. Men la dem ikke stå ute om natten eller i dårlig vær. Hvis du egentlig er ute etter en barstol for utendørsbruk, kan du se på vårt utvalg av barstoler som passer til utendørsbruk.