Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 93 produkter
1
...
4

Populære filtreringer

En barstol kan være nyttig ikke bare på en faktisk bar. I hjemmet passer barstoler ved den høyere kjøkkenbenken eller kjøkkenøya, perfekt hvis du trenger å lage mat samtidig som barna gjør leksene sine, eller for at gjestene skal ha en behagelig plass å sitte på mens du lager maten som skal serveres. Med svarte barstoler kan du innrede i mange forskjellige stiler i baren din.

Hva bør jeg tenke på når jeg velger en svart barstol?

Som du kanskje har lagt merke til, er det ikke alltid enkelt å sette seg på noen barstoler. De svarte barstolene du velger blir lettere å komme opp på med hjelp av en fotstøtte som kan brukes som en liten trapp. Det finnes også justerbare svarte barstoler. Velg også om du vil ha en svart barstol med ryggstøtte eller foretrekker en uten ryggstøtte, en såkalt barkrakk.

Hvor kan jeg ha en svart barstol?

Du kan selvfølgelig ha en svart barstol på en bar. Men en barstol vil også være nyttig hvis du innreder kjøkkenet ditt med en kjøkkenøy. Der har en barstol en naturlig plass. Hos oss på Trademax kan du finne gode og komfortable svarte barstoler for kjøkkenøya eller baren din.

Hvilke materialer finnes det svarte barkrakker og barstoler i hos Trademax?

Det finnes svarte barstoler som har ramme og stativ i metall. Du kan skape en rustikk følelse med en barkrakk i tre. Hvis du velger en svart barstol med ryggstøtte, vil du sitte komfortabelt hvis den for eksempel er laget av bøyd tre. Setet kan være kledd i forskjellige materialer eller være av samme materiale som resten av barstolen.