Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Finn en god fotskammel som gir ekstra komfort

556 stk produkter
Viser 24 av 556 produkter
1
...
24

Populære filtreringer

Gli ned i sofaen på kvelden og hvil føttene dine på en bekvem fotskammel! Uansett hvilken type av fotskammel du søker så har Trademax en for deg. Vi har samlet et utvalg av gode fotskamler som er designet for å passe til våre sofamodeller. Velg mellom klassiskt og stilrent design – helt etter dine premisser. Her finner du blant annet fotskammel med oppbevaring, fotskammel i skinn eller en rund fotskammel. Vårt mål er å gi deg en bekvem løsning som passer til annen innredning i hjemmet. Vanskelig å velge? Vår kunnskapsrike og imøtekommende kundeservice finnes her for å hjelpe deg.

 

Fotskamler som kombinerer komfort og design

Legg opp føttene på en fin og behagelig fotskammel. Her finner du fotskamler i en mengde forskjellige størrelser, modeller, materialer og farger. Kompletter din favoritt lenestol eller sofagruppe med en fotskammel fra Trademax for ekstra godt komfort. Våre fotskamler er formgivende for å kombinere både komfort og gjennomtenkt design, og passer perfekt også som fine innredningsdetaljer i hjemmet ditt. Med en fotskammel fra Trademax får du et fint og multifunksjonelt møbel som gjør underverker i stuen din og ditt kosehjørne! 

Vi har fotskamler i ulike former og materialer for alle smaker og stiler. Hos oss finner du alt fra en liten fotskammel som er lett å plassere og flytte rundt etter behov og ønskemål, til en elegant avlang fotskammel, også fotskammel med oppbevaring. Kanskje er du ute etter en lav fotskammel, eller en fotskammel som har samme høyde som din lenestol eller sofa? Vi har fotskamler som matcher med flere av våre lenestoler og sofaer, men å bryte av og velge en fotskammel i en annen form, høyde og design kan gi et effektfullt inntrykk i stuen din. Hos oss kan du velge mellom rund fotskammel, avlang fotskammel og kvadratisk fotskammel. 
 

Fotskamler av høy kvalitet

Vi på Trademax tilbyr et stort utvalg av fotskamler laget av en mengde ulike materialer, men med en ting til felles – Høy kvalitet med lang holdbarhet! Her finner du blant annet:

  • fotskammel fløyel 
  • fotskammel skinn 
  • fotskammel lær

Velg ditt favoritt-stoff blant alle våre fine stoffer og skinn. Hos oss finner du fotskamler i populære standarfarger som hvit, svart og beige, men også fargesterke fotskamler i grønt, rødt, rosa, lilla med flere. Her finner du også elegante og diskrete nyanser som mørkeblå, vinrødt, mørkegrå og mørkebrunt… Fargespekteret på våre fotskamler strekker seg til uendeligheten. Alt for at du skal kunne finne fotskammelen som passer til akkurat deg. 
 

Kjøp billige fotskamler online hos Trademax

Bestill hjem en fotskammel smidig og enkelt med noen klikk online hos oss. Vi leverer hjem møblene dine, med lave fraktkostnader. Skulle du ha noen spørsmål så finnes vår kundeservice her til å hjelpe deg!