Krakk

603 stk produkter
Kampanje
1491869(1).jpg

Leter du etter en bekvem krakk å sitte på? Et mykt fotstøtte å hvile føttene på, eller kanskje en praktisk oppbevaringskrakk? Vi tilbyr krakker og benker i fine og smarte design til stuen, soverommet, kjøkkenet, entrén – ja, til hjemmets alle rom! Krakker og benker er behagelige møbler med nesten ubegrenset bruksområder. Hos oss kan du velge mellom forskjellige modeller og utførelser. Utforsk vårt brede utvalg av krakker i ulike former, materialer og farger og finn akkurat din favoritt!

Fine krakker til forskjellige behov

Å benytte seg av krakker kan trene rygg og korsrygg og hjelpe til å fremme en oppreist sitteposisjon. Men krakker kan brukes til mer enn bare et sittemøbel. En stilfull krakk kan bli et vakkert sidebord i stuen, entrén eller soverommet. Her kan du plassere planter, en vakker lampe eller andre innredningsdetaljer for et varmt og hjemmekoselig uttrykk. Eller hvorfor ikke bruke de som nattbord? Med en krakk får du et praktisk og mangesidig møbel, og dessuten er en trendy innredningsdetalj som oppmuntrer til kreativitet. En krakk med oppbevaring er dessuten perfekt til å kunne gjemme unna sånt som man vil ha lettilgjengelig, men også ikke ønsker skal ligge fremme og ta plass. Som tv-kontroller, tv-spill eller andre elektroniske tilbehør i stuen eller for eksempel vanter, luer og treningsklær i gangen. Vi tilbyr krakker som passer ulike bruksområder, uansett om du leter etter en komfortabel sittekrakk med et enkelt formspråk, en praktisk krakk med oppbevaring, eller en myk skammel til å hvile føttene på. En del av våre krakker og skamler inngår også i serien som hører sammen med våre lenestoler og sofaer, perfekt for deg som ønsker en stue med et enhetlig uttrykk. Vi tilbyr også et stort utvalg av fotskamler, og sittebenker som passer utmerket som krakk i entrén eller foran sengen i soverommet.

 

Velg en krakk som matcher din stil og smak

… eller hvorfor ikke bryte av med noe helt annerledes? Hos oss finner du krakker i forskjellige materialer og stiler. Kanskje du er ute etter en krakk i  i luksuriøs fløyel? En trendy krakk i plast, eller en vakker og naturskjønn krakk i eik? Her finner du krakker til det klassiske og stilrene hjemmet, like mye som for det landlige, vintage eller retroinspirerte. Velg mellom store og små krakker i forskjellige materialer. En krakk i tre er en uslåelig klassiker som passer inn i de fleste hjem. Bruk den som et sidebord, eller hvorfor ikke komplettere med en koselig stolpute i saueskinn for en ekstra god sittekomfort. Eller hva sier du om en høy- og senkbar krakk med et understell i metall og med et stoppet sete i lær? Et fint og praktisk komplement til en sitteplass for et herlig rustikk uttrykk. For deg som leter etter en sittekrakk til spisebordet eller barbordet så finner du hele vårt utvalg av barkrakker her. 

Høy eller lav krakk, liten eller stor – vi hjelper deg å finne den perfekte krakken til akkurat deg. Her finner du alt fra en avlang krakk til en trang og smal gang, til en rund krakk med eller uten ben. En krakk med tre ben kan, tross sin enkelhet, ta plass og forgylle hjemmet med et herlig stilfullt uttrykk. Du finner våre krakker i nøytrale farger som hvit, svart og grå, eller herlige fargeglade kulører som for eksempel en trendy rosa krakk. Vi tilbyr også flerfargede krakker i ulike mønster. Her finnes en krakk for alle! For deg som ønsker en liten krakk til barnerommet, så kan du kjøpe barnekrakk her. Hos Trademax kjøper du fin og billig krakk uansett hjem og behov.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje