Hopp over overskriften og gå videre.

Komfortable sittepuffer til hjemmet!

357 stk produkter
Viser 24 av 357 produkter
1
...
15

Populære filtreringer

Klikk deg inn på trademax.no og se vårt store utvalg av sittepuffer! Vi har puffer i flere størrelser og utførelser i en mengde ulike farger og mønstre. Puffer og krakker passer inn i alle hjem og er dessuten lette å matche med øvrig innredning. Møbelpuffer kan dessuten være svært praktiske om du velger en sittepuff med oppbevaring eller komfortable om du velger en sofa med puff. Eller hvorfor ikke velge et komplett sett med sofabord med puffer.  

 

Puffer til mangt og mye

En puff har mange bruksområder og kan gjøre livet ditt enklere og mer komfortabelt på flere måter. Kom hjem etter en stressende dag, sett deg ned og sleng bena opp på din myke runde puff med oppbevaring, ta frem snacksen som du har gjemt under pufflokket og nyt et rolig øyeblikk for deg selv. Dette er ikke lenger bare en drøm, men en mulighet som bare er et par klikk unna. Ta turen innom trademax.no og velg ut dit drømmepuff!

Den funksjonelle sittepuffen

Piff opp med en puff

Det er enkelt å piffe opp hjemme med en eller flere puffer. Puffen er et funksjonelt møbel som passer inn i de fleste innredning og har flere bruksområder enn man kanskje først tror. En puff til stuen, en sittepuff til barna, en oppbevaringspuff eller hva med en puff som bord? Med en puff i stuen, på soverommet eller barnerommet kan du enkelt trylle frem flere sitteplasser ved behov. Kjøper du dessuten flere ulike farger og varianter er det lett å fargekode møblene, perfekt om det er flere barn i huset. De små sittemøblene tar ikke opp så mye plass, du kan skyve dem under bordet eller bare bruke dem som en lekker detalj i hjemmet. For å gjøre det enda mer lettvint for deg kan du dessuten kjøpe ferdige sett med bord og puffer som passer til hos oss på Trademax. 

Puffer og hjemmekos

Sittepuffer er perfekte når du eller barna i huset får gjester. En puff med oppbevaring hjelper dessuten til å holde orden på fjernkontroller, blader, leker og annet som du vil ha i nærheten, men ute av syne. Legg unna snacks i oppbevaringspuffene så er du klar til den lange film- eller spillkvelden med nære og kjære. En puff er ikke bare et mykt sittemøbel eller en herlig fotskammel, den er også en stilig interiørdetalj som kan gjøre hvilken som helst krok i hjemmet ditt til en skikkelig kosekrok.

Våre puffer 

Klikk deg inn på Trademax.no og finn din favoritt i vårt store utvalg av puffer, og piff opp både hjemmet og livet ditt med et enkelt middel! Velkommen inn!
  • gul puff 
  • skinn puff 
  • oppbevaringspuff
  • grå puff
  • liten puff 
  • hvit puff 
  • puff bord 
  • lang puff 
  • runde puffer 
  • rund skinnpuff