Hopp over overskriften og gå videre.

Ikke gå glipp av SOMMERSALG - gale tilbud!

Kategorier

Kampanje påRecliner & kinostol

11 stk produkter
Viser 11 av 11 produkter

Når du ønsker å maksimere din komfort, er en recliner lenestol det åpenbare valget. Faktisk er denne stolen verdens mest solgte justerbare stol, og det er ikke rart. Den er en komfortens perle og inviterer deg til den beste formen for avslapning, der du selv bestemmer hvor tilbakelent du ønsker å være. Trademax har lenge vært forhandler av reclinerlenestoler og tilbyr et bredt utvalg av modeller og ulike farger. Velg en elektrisk recliner i stoff eller skinn, med eller uten sving- og gyngemekanisme, og skap din egen oase av komfort.

Kjøp en billig recliner online

Hva er en reclinerstol?

En reclinerstol er rett og slett en justerbar stol. En reclinerstol kommer i forskjellige utførelser og materialer. Noen er store og fylte, og kan minne om et luksuriøst kinosete med muligheten til å strekke seg ut, lene seg tilbake og felle ut fotstøtten til en virkelig komfortabel posisjon. Man kan også kalle slike reclinere for kino stoler. Kanskje har du hørt om en lazy boy-stol, det refererer vanligvis til en modell av reclinerstol. Andre varianter av reclinerstolen er litt mindre og mer nett, og kan leveres både med og uten fotskammel.

Hva bør jeg tenke på når jeg velger en justerbar stol?

Først må du tenke på plassen der din koselige reclinerstol skal stå, hvor mye plass du har, og om du vil ha en eller flere stoler. Når du har bestemt deg for hvor mye plass du har og hvilken stil du ønsker på din justerbare stol, er det på tide å velge materiale. Trademax har et bredt utvalg av komfortable reclinerstoler i mange forskjellige stiler og materialer. Uansett om du velger plysj, fløyel, skinn, kunstlær eller vanlig møbelstoff, kan du være trygg på at det vil være av god kvalitet. Hos oss på Trademax finnes det mange forskjellige varianter av justerbare stoler. Velg mellom en reclinerstol med sving- og gyngemekanisme eller uten, med eller uten fotskammel, med armlener eller uten, samt manuelle eller elektriske reclinerstoler. Valget er ditt!

Hva er fordelen med kinostoler?

Noen av Trademax sine lazyboy-modeller kan kobles sammen til en 2-seters reclinersofa. Hvis du velger en kinostil-recliner, kan du legge til et sidebord eller kanskje velge en kinostol med drikkeholder for å skape den ultimate kinofølelsen med kjæresten, familien eller bestevennen din.