Recliner & kinostol

106 stk produkter
Kampanje
519920(1).jpg
Populære filtreringer

Når du ønsker å maksimere din sittekomfort, er en reclinerlenestol det perfekte valget. Stolen er faktisk verdens mest solgte justerbare lenestol og det er ikke så rart. Den er et under av komfort og gir deg den beste formen av avslapping, nemlig den der du selv bestemmer hvor mye du vil lene deg bakover. Trademax har lenge vært distributør av reclinerlenestoler og tilbyr en mengde modeller og en rekke ulike farger. Velg en elektrisk recliner lenestol i tekstil eller skinn, snurrbar eller med gyng og skap din egen bekvemme oase. 

Kjøp en billig recliner online

Tenker du på å skaffe en skikkelig komfortabel lenestol til kinorommet eller stuen, er det en lenestol med recliner du skal ha for å oppnå maksimal komfort og den best tenkbare opplevelsen framfor TV-en din eller lydanlegget ditt. Etter å ha prøvd en reclinerstol er det ærlig talt vanskelig å gå tilbake til en vanlig lenestol igjen. Og det beste er at det ikke behøver være en økonomisk umulighet å eie en, det vil si i tilfelle du kjøper den på nettet da. På Trademax har du mulighet til å kjøpe en billig reclinerlenestol som er av meget god kvalitet og dessuten har et elegant utseende. Her er det mange valgmuligheter, og du kan få én eller flere i stoler i materialer som skinn, lær eller stoff. Fordelen med de første er at de er noe lettere å holde rene – det er bare å tørke over med en fuktig klut og smøre inn med lærbalsam nå og da. Mange foretrekker likevel stoffmaterialer, fordi det kan føles bedre for mange å synke ned i. Uansett er alle stolene av solid kvalitet og fremstår som moderne og elegante. De vil gli naturlig inn i de fleste hjem med sitt nøytrale og lekre utseende. Men først og fremst er de en fryd å sitte i!

I dette drømmemøbelet lener du deg enkelt tilbake ved å felle ned ryggstøtten og felle opp en fotstøtte. Her kan du regulere hvileposisjonen til hele kroppen din til du har funnet en helt avslappet posisjon. Kan det bli mer komfortabelt, når du har grus i øyene og du vil slumre til et øyeblikk? Trademax tilbyr både elektriske reclinerlenestoler og modeller med en spak på siden for å aktivere helningsfunksjonen. Det finnes også varianter med en tiltfunksjon der du får hjelp til å komme opp, når lenestolen tippes oppover. Len deg tilbake og la lenestolen tilpasse seg etter kroppen din til du får den perfekte ligge- eller sittestillingen.

Velg rett reclinerlenestol

Hos oss på Trademax finner du varianter med snurr og uten, med eller uten fotskammel, med ett eller to armlener (eller uten), og dessuten kan du få kjøpt elektriske reclinere og 2-setere hos oss. Valget er ditt! Forøvrig så kan du også kjøpe deler til 2-setere her. Vi har mellombord og stoler med ett armlene. Med en slik «kombistol» har du en stilig liten sittegruppe for to, selvfølgelig med drikkeholdere, akkurat som på kino. Perfekt for filmkvelden med kjæresten eller bestevennen! Og desto bedre: Den kan tas fra hverandre ved ønske og behov. Du kan i tillegg velge mellom reclinerstoler med lav og høy rygg. I tillegg til sittekomfort så er jo estetikk ubestridelig viktig når man møblerer, i alle fall for den gemene hop. Man ønsker at det skal gli riktig inn i helheten der man bor, og man vil ha noe som passer med magefølelsen. Her er det såpass mange varianter av reclinerlenestoler å velge mellom at vi vil tro du finner noe som kan «go with that gut feeling». Du bestiller enkelt og smidig online og snart er du klar til et mer bekvemt liv. Har du spørsmål om våre møbler er du alltid velkommen til å kontakte oss så hjelper vi deg.

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Oppbevaring
Høy- og senkbart
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Funksjon
Stil
Stablingsbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Avtagbart stoff
Sammenleggbar
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje