Skap barnerom

7 stk produkter
Kampanje
1421340(1).jpg

Et barnerom inneholder ikke bare en liten seng og en samling kosedyr. Å skaffe et barneskap som rommer alt det andre barnet trenger er en god idé. Velg blant vårt varierte utvalg av billige barneskap og skap orden på barnerommet.

Plass til alle lekene i et barneskap

Hvor stort skap skal jeg velge til barnerommet?

Det du kan være sikker på er at barnet ditt vokser, og med det vil det få flere ting og klær. Velg gjerne et barneskap som er litt større enn du tenker, slik at det kan romme alt barnet trenger å oppbevare, også i fremtiden. Pass på å ikke velge et for høyt barneskap. Det er gøy for barnet å selv kunne nå alt i skapet når det ønsker det.

Hva kan jeg oppbevare i et barneskap?

Hvis barnet ditt bare er en baby, er ting som bleier, tørkekluter og småplagg praktisk å ha i barneskapet. Du kan også ønske å ha en leke og et par smokker lett tilgjengelig. Når det gjelder litt eldre barn, er klær, leker og av og til bøker perfekt å ha i et barneskap. La barnet selv være med på å bestemme hva som skal være i skapet, så blir det morsommere.

Hvordan plasserer jeg et barneskap i et trangt barnerom?

Hvis det er begrenset med plass på barnerommet, kan det fungere å for eksempel plassere barneskapet ved fotenden av sengen. Du kan også ha et lavt barneskap som fungerer som nattbord. Hvis du velger å ha en køyeseng til barnet ditt, er det perfekt å plassere barneskapet under sengen.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje