GARDEROBEN - MØBELET HJEMMET IKKE KLARER SEG UTEN

1 594 stk produkter
Kampanje
797917(8).jpg

Hvordan skulle ditt boende sett ut uten garderober? Rotete? Har du blitt lei de garderobene du har og vil oppgradere ditt hjem med nye oppbevaringsløsninger? På Trademax finner du en mengde ulike og inspirerende garderobesystem. Vi har praktiske garderober til alle hushold uansett hva behovet skulle være så finner du en garderobeløsning hos oss som passer deg.

Garderober - bredt utvalg av garderober på nett

Før du kjøper nye garderobeskap er det noen ting du bør tenke på, som for eksempel: 

 • Hva skal garderoben inneholde?
 • Til hvilket rom behøver du garderoben?
 • Hvor bred skal garderoben være?
 • Hvor høy kan garderoben være?
 • Ønsker du garderobedører?
 • Hvilke type dører skal garderoben ha?

Disse spørsmålene er viktige å svare på ettersom det avgjør hvordan dine garderober skal se ut. Avhengig av stilen din, hvilke saker du behøver oppbevare i garderoben og hvordan rommet ser ut da man kan få ulike løsninger. Kanskje finnes det ikke så mye plass til å åpne opp brede dører der garderoben skal stå? Da passer garderoben med skyvedører bedre, vi har alle ulike typer garderobeskap i ulike farger og materialer du kan tenke deg! Behøver du mye oppbevaring for å få orden i alle klærne dine? Uttrekkbare skuffeinnsatser gjør garderoben komplett og hjelper til å holde orden. Hos oss finner du løsningen. Har du en gammeldags landlig stil i hjemmet? Da skal du investere i garderober hos oss på Trademax som passer din stil. Kanskje behøver garderoben være smal for at du helt enkelt ikke har plass, men enda behøver en smart oppbevaringsløsning? Vi har også flere ulike dype garderober som passer inn i hjemmet ditt. Bla deg rundt blant våre ulike garderober og finn en løsning som passer akkurat ditt hjem! 
 

GARDEROBER – MER ENN BARE OPPBEVARING
 

Garderoben, akkurat som alle andre møbler i våre hjem har også den gått igjennom enorme forandringer. Det som tidligere bare var et enkelt oppbevaringsmøbel, et stort stående skap vi kunne gjemme unna tingene i har i dag blitt noe helt annet. Hos Trademax kan du virkelig finne alle tenkelige garderober – uansett hva du søker eller hva du vil gjøre. Et garderobesystem hører ikke lengre bare hjemme i soverommet som oppbevaring til klær eller i boden. Fint gjennomtenkt design og et vakkert hjem vi kan trives og koble av i er en viktig del for de fleste av oss. Garderoben er en stor og anvendbar del av vår innredning og vi burde stille samme høye krav på den som vi gjør på våre andre møbler. 

Vårt store sortiment av oppbevaringsløsninger gjør at vi kan tilby alternativer i mange ulike former og med ulike former kommer også mulighetene for selv å kunne styre funksjonen. En moderne og minimalistisk åpen garderobeløsning fungerer like fint og effektivt som lett tilgjengelig oppbevaring for klær i soverommet eller gangen. Utnytt variasjonene av materialer for å stilrent plassere inn en garderobe i rommet der det er behov. Hvorfor ikke anvende en stor markert modell som foreksempel en skillevegg for å både maksimere oppbevaringsmulighetene og samtidig skape nye interessante rom. Om du har idéen så har Trademax det du behøver for å gjøre det til virkelighet.
 

GARDEROBEINNREDNING – DIN OPPBEVARING, DINE REGLER


Muligheten til å variere, forandre og oppdatere hvordan våre hjem ser ut er alltid relevant. Den følelsen man ofte er ute etter ligger like ofte, om ikke oftere i detaljene i det store og hele. Hos oss finner du mange alternativer til garderobeinnredningen. Hylleplan og skuffer, faste eller uttrekkbare og flere ulike modeller i farger og materialer. Vi har flere typer garderobebelysning – tenk på at flere ulike modeller kan passe til flere forskjellige garderober. Undersøk tykkelsen på rammeverket for å selv kunne skape dine egne kombinasjonsmuligheter. Utnytt innsiden for å få plass med ditt og dine behov. Det er tross alt innsiden som teller. 

Om du har lyst eller ønsker å jobbe litt med utsiden, så har Trademax mye som kan imøtekomme det behovet. Vi har garderobeknotter, garderobehåndtak og mange ulike fine beslag. Hos oss finner du alt du behøver for å justere finishen og ta helhetsinntrykket et steg lengre. En klassisk innredningsdetalj som er kjent for å forhøye rommets følelse er tekstiler. En mulighet til å tilføre en myk, organisk karakter eller et vakkert fargeklikk for å bryte av eller komplettere med annen innredning. 
 

GARDEROBER – TIL ET ORGANISK HJEM


Garderobeskap kan virkelig være den store forskjellen mellom et hjem du trives i og et rotete hjem som du alltid må rydde. Hos oss finner du variasjonen som gir deg muligheten å tilpasse din oppbevaring helt etter eget behov og ønske. Uansett om du vil ha noe som står på egne ben og blir en selvsagt del av innredningen, eller om du vil ha noe som subtilt og nedtonet rommer alt det du vil sette unna. En av de store fordelene med garderoben er at det går å stenge, om du ønsker skjult oppbevaring. Det gjør at støv og annet ikke har mulighet til å nå dine klær eller saker du oppbevarer i garderoben. Du kan enkelt stenge døren på de sakene du har i garderoben noe som gir et roligere inntrykk i hjemmet, uansett hvilket rom det gjelder. Du behøver kanskje en smart oppbevaring til vinterklærne innenfor neste sesong, eller kanskje du vil gi dine sko og klær et helt eget rom i form av en walk-in closet? Om du vil vise frem dine garderober eller gjemme unna de i en bod, så behøver de være praktiske og utformet for å romme de klærne eller sakene du oppbevarer i dem. Her på Trademax finner du garderobeløsninger i en mengde materialer, farger og mål. Velg mellom: 

 • Garderober med skyvedører
 • Garderober for deg med liten plass
 • Ekstra dype garderober
 • Garderober i eik, valnøtt og andre treslag
 • Frittstående garderobe
 • Garderober i ulike farger

Tenk over hvilken type av garderobeløsning du behøver og finn deretter de perfekte garderobene for deg her hos oss! Du bestiller enkelt hjem dine nye garderober med lave fraktkostnader og levering hjem til deg. Om du har noen spørsmål eller ønsker konkret hjelp med å finne garderoben for deg – kontakt vår kundeservice for hjelp og profesjonell service. Bra og enkelt! 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Belysning
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Dimbar
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje