Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 24 av 1479 produkter
1
...
62

Populære filtreringer

Garderoben, akkurat som alle andre møbler i hjemmet vårt, har gjennom årene gjennomgått enorme endringer. Det som tidligere bare var en enkel oppbevaringsenhet, en stor stående kasse hvor vi kunne gjemme bort ting, har i dag blitt noe helt annet. Det er et møbel vi gjerne lar få plass i et rom. Garderober kan virkelig være forskjellen mellom et hjem der du trives og et rotete hjem som du alltid må rydde opp i. Hos oss finner du garderober som gir deg muligheten til å tilpasse oppbevaringen helt etter dine egne behov. Tenk over hva slags garderobeløsning du trenger, og finn deretter de perfekte garderobene for deg her hos oss på Trademax!

Vanlige spørsmål og svar om garderobe

Hva trenger man i en garderobe?

Innredningen er alfa og omega for at du skal være fornøyd med garderoben din. Start med å tenke på hva du skal oppbevare i garderoben. Vil du trenge hyller, stenger, skuffer, skoholdere eller kanskje smykkeoppbevaring? Når du har klargjort hva du skal oppbevare i garderoben, velger du en garderobe med innredning som passer dine behov. Noen garderober er ferdigbestemte, mens andre kan tilpasses mer etter dine behov og smak. En annen viktig ting å tenke på er om du ønsker belysning i garderoben din, og i så fall hvor garderobebelysningen skal plasseres.

Hvor bred er en garderobe?

Trademax' utvalg finnes det garderober i alle mulige størrelser og modeller. Avhengig av hva slags ting du trenger å oppbevare i garderoben, og hvordan rommet ser ut, vil du trenge ulike løsninger og dermed ulik bredde på din nye garderobe. Velg mellom garderober med skyvedører, hjørnegarderober, reisegarderober, barnegarderober og mange flere. Hvis du ønsker friheten til å bygge din egen garderobe, tilbyr vi garderobestammer, garderobeinnredning og garderobedører, slik at du kan tilpasse garderoben etter dine spesifikke behov. Hvor bred en garderobe er, avhenger rett og slett av hvilken modell du velger. Mål plassen der garderoben skal stå, og velg en som passer inn i rommet.

Hvordan velger jeg en garderobe?

Når du har bestemt deg for målene og hva du skal oppbevare i garderoben din, er det på tide å gjøre det som kanskje er mest gøy; å velge garderobe. Hvordan ser det ut på stedet der den skal stå? Kanskje det ikke er mye plass til å åpne brede dører der garderoben skal stå? Da passer garderober med skyvedører bedre. Trenger du mye oppbevaringsplass for å organisere alle klærne dine? Da er uttrekkbare skuffeinnsatser som gjør garderoben oversiktlig og hjelper til med å holde orden et perfekt valg. Kanskje garderoben må være smal, fordi du rett og slett ikke har plass, men likevel trenger en smart oppbevaringsløsning? Da er en smal, men dyp garderobe et godt alternativ. Hvis du ønsker mye oppbevaring uten at det føles innesperret, kan en åpen garderobe være et spennende alternativ. Sannsynligvis ønsker du også at garderoben skal passe stilmessig inn i hjemmet ditt. Trademax tilbyr garderober i mange ulike materialer, former og farger, slik at det alltid finnes en garderobe som kan passe inn i hjemmet ditt.