Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Omkledningsskap

72 stk produkter
Viser 24 av 72 produkter
1
...
3

I mange miljøer er det behov for å skifte klær, og da trenger man oppbevaringsplass, et omkledningsskap. Akkurat hvordan garderobeskapet skal se ut varierer med miljø og aktivitet. Hvis man trenger å skifte klær for å smette ut i verkstedet hjemme, trenger man ikke så mange rom, men hvis omkledningsskap befinner seg på en arbeidsplass eller treningssenteret, kan det være behov for at det er litt større og har flere rom. Stikkordet når man velger garderobeskap bør være fleksibilitet. Man ønsker å kunne skifte klær enkelt samtidig som man har plass til alle tingene i skapet. Ta en titt hos oss på Trademax, her finner du omkledningsskap for alle typer bruksområder.

Omkledningsskap for enkel klesskifte og oppbevaring

Kan man låse omkledningsskap?

Du kan finne modeller av omkledningsskap med lås. Vanligvis i offentlige miljøer har man lås på rommene, enten med innebygde låser eller med hengelåsbraketter hvor man kan feste sin egen hengelås. Hvilken modell man velger avhenger av hva virksomheten krever, men også personlig smak og preferanser. Selv om omkledningsskap skal være praktisk, ønsker man også at det skal passe inn i miljøet og innredningen man har der.

Hvilket materiale er omkledningsskap laget av?

Det finnes omkledningsskap i forskjellige materialer, men det vanligste er at de er laget av metall. Metall er holdbart, lett å rengjøre og har god brannsikring. Dette er egenskaper som passer godt til mange typer virksomheter.

Hvor store er rommene i omkledningsskap?

Du kan finne omkledningsskap med få eller mange rom. Vi har flere forskjellige modeller i vårt utvalg på Trademax for å sikre at det finnes omkledningsskap som passer til alle typer virksomheter. Hvis man tenker at man trenger å henge opp lange klær som dresser, finnes det langstrakte skap, ellers kan man vurdere litt mindre skap hvor rommene er ordnet i rekker. Ta kontakt med oss på Trademax hvis du er usikker, så hjelper vi deg med å finne riktig skap.