Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 237 produkter
1
...
10

Populære filtreringer

Glem avanserte garderobesystemer og unn deg i stedet en rask løsning som kan ta vare på mange klær umiddelbart! Med fine kleshengere i ulike varianter har du alltid en plass til jakken, vesken og hatten. Kleshengeren passer dessuten minst like bra i gangen, som på soverommet eller på kontoret. Her kan du velge blant både kroker, hengere, stumtjener og enda mer. Vi har samlet mange forskjellige stiler og smarte kleshengere som passer like bra på soverommet som barnerommet –alt for at du skal finne noe du liker.

Vakkert hjemme med fine hengere

Å kunne henge opp jakken, vesken eller andre klær raskt og enkelt, vil trolig resultere i en bedre ordning hjemme. Om du ikke har kroker og praktiske kleshengere finnes risikoen for et klesberg på kontrostolen, eller enda verre – på gulvet. For barnerommet er kleshengere ekstra bra fordi de gjør det lettere for barna å finne klærne sine selv. Her finner du kreative varianter på hengere som ser ut som tennisrekkerter eller med en fin tekst som "Princess" eller "Prince". For gangen har vi veldig smarte kroker med en svart kritt tavle. Her kan alle i familien få sin egen krok, og du kan deretter skrive hvert familiemedlems navn over krokene.

Avhengig av hvilket design du liker, kan du velge mellom både tradisjonelle og klassiske kleshengere, men også minimalistiske, moderne og mer fremtredende modeller. Vi har samlet populære varemerker som blant annet Scandinavian Choice, et varemerke som produserer veldig smakfulle produkter av høy kvalitet. Finn en kleshengere som tillater deg og som passer perfekt inn i innredningen din!