Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 55 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

En kommode i eik er et fantastisk møbel å oppbevare alle de ekstra tingene som blir strødd rundt i hele hjemmet uten en egentlig plass. Trademax tilbyr flere forskjellige modeller og varianter av kommode i eik, slik at det finnes en som passer akkurat dine oppbevaringsbehov og din interiørstil. I eikekommoden kan du oppbevare alt fra klær, leker til kjøkkenutstyr eller andre småting som trenger en dedikert plass. Liten, stor eller midt i mellom, vi har alle størrelser på eikekommode. Bla gjennom vårt store utvalg av eikekommode, det finnes en for hvert rom i hjemmet.

En eikekommode passer i alle rom

Har Trademax en eikekommode til min gang?

I en gang er det alltid behov for en kommode. En barnefamilie trenger lett tilgjengelige rom for votter, luer med mer. Slike klær må finnes på sekundet. Det er aldri tid til å lete lengst inne i et skap. Siden gangen er det første du ser når du kommer hjem, vil du ha orden for å bli harmonisk så snart du går inn døren. En eikekommode gir deg alle forutsetninger for et mer organisert hjem.

Kan jeg ha en eikekommode i stuen?

I en stue passer en eikekommode godt. Du kan kjøpe en kommode med flere hyller, der du kan plassere servise med tallerkener, kopper og fat, som du kanskje ikke bruker hver dag. Du kan også velge en eikekommode som ligner en klassisk skjenk. I tillegg til skuffer som kan trekkes ut, får du en overdel med vitrineskap. Da får du muligheten til å skape vakre stilleben bak glassdørene på vitrinedelen.

Har dere en eikekommode med dør og skuffer?

En kommode med en dør og flere skuffer har et bredt bruksområde. Bak døren er det mulighet for å oppbevare klær og diverse andre ting. Skuffene er mange og der kan du legge en rekke forskjellige ting. En eikekommode av denne typen plasserer du for eksempel på et soverom eller som et alternativ til en skjenk.