Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 287 produkter
1
...
12

Populære filtreringer

I de fleste familier blir lagringsplass nesten alltid en mangelvare. Klær du er komfortable med, vil du nødig kaste selv om de har blitt litt eldre. Klessmak kommer og går. Toppen, jakken eller genseren du kjøpte for ti år siden kan bli moderne igjen. Synet ditt på slitasje og kast har endret seg. Du ønsker å leve i en tid der sirkulær bruk av klær og ting er trendy. Men en slik tilnærming krever lagringsplass. Vi på Trademax kan løse bekymringen din, fordi vi har mange kommoder i tre å tilby deg.

Hvilken størrelse på trekommode trenger jeg?

Gå ut fra rommet der trekommoden din skal stå, hvilken stil du liker, om den skal være høy eller lav, smal eller lang. Når du har bestemt deg for det, er det bare å velge og vrake mellom ulike trekommoder som passer de målene og stilen du er ute etter.

Finnes det ulike typer skuffer til trekommoder?

En skuff er vel en skuff, tenker du kanskje. Moderne trekommoder kan imidlertid se ut på mange måter. Du kan finne en trekommode der skuffene ser ut som reisevesker med håndtak. En unik kombinasjon av rustikk retro og moderne tenkning om skuffer. Kanskje ønsker du en kommode med skuffer i ulike former og farger. Vil du ha en kommode der skuffene er forskjellige størrelser og farger. Uansett ditt stilvalg, finner du en trekommode hos oss på Trademax.

Hvilke treslag finnes det trekommoder i?

Mange kommoder har sponplater som ramme. Men deretter har du frihet til å velge. Kommoder kan ha overflate med imitasjon av ulike treslag. Du kan også finne kommoder i massivt tre. Vil du ha en kommode i eksotisk løvtre, så finner du det hos oss på Trademax.