Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 67 produkter
1
...
3

Å eie en bil eller en motorsykkel betyr ofte at man også trenger verktøy, oppbevaring og tilbehør for å kunne utnytte kjøretøyet til sitt fulle potensiale og ta vare på det på best mulig måte. Hos Trademax har vi derfor samlet alt du kan tenke deg å trenge som bil- eller motorsykkeleier. Du finner bilseter for barn, garasjer, bilverktøy, bilinteriør og mye mer hos oss. Enten du leter etter praktisk tilbehør som takbokser og sykkelholdere, eller om du vil gi bilen eller motorsykkelen din et beskyttet sted å stå på, kan du finne det du trenger hos Trademax.

Hvilket tilbehør trenger jeg for å transportere sykler på bilen min?

For å transportere sykler på bilen din trenger du en sykkelholder. Det finnes mange forskjellige typer sykkelholdere, inkludert takmonterte og tilhengermonterte sykkelholdere. Sørg for å velge en sykkelholder som passer til bilen din eller tilhengerfestet og antall sykler du vil transportere.

Finnes det verktøy for bil og motorsykkel hos Trademax?

Ja, hos oss finner du forskjellige bil- og motorsykkelverktøy. Enten du trenger et reparasjonssett for bulker eller en poleringsmaskin, har vi det du trenger hos oss.

Kan jeg kjøpe bilmatter hos Trademax?

Ja, vi har flere forskjellige modeller av bilmatter i sortimentet vårt. Både for inne i bilen og for bagasjerommet.