Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Viser 11 av 11 produkter

En tredemølle hjemme er helt perfekt for de som ønsker å trene innendørs under trygge forhold. Uansett vær, vil du sørge for at løpetreningen blir gjennomført. Dette er et av de mest populære utstyret som folk har på et treningsstudio hjemme.

Unngå regn og rusk med en tredemølle hjemme

  • Hva bør jeg vurdere når jeg kjøper en tredemølle?

    Du velger en tredemølle som du liker og som har en robust konstruksjon. Det er bra at den også har et moderne design. Det viktigste er at du bestemmer deg for å virkelig bruke tredemøllen regelmessig, slik at den ikke bare blir en dings du har stående.
  • Hvordan setter jeg opp en tredemølle?

    Det er vanligvis en skjerm, og du kan enkelt stille inn hastigheten og stigningen du ønsker. Det er bra, for du kan alltid trene etter din egen individuelle kapasitet. Dette gjør at andre familiemedlemmer også enkelt kan justere tredemøllen når de vil løpe på den. Tredemøllen har også demping som hjelper deg med å unngå belastningsskader. Det skal alltid være en god del motstand, slik at du øker kondisjonen gradvis, men du regulerer selv hvor hardt du vil jobbe.
  • Hvem kan løpe på tredemøllen?

    I prinsippet har alle godt av treningen du får på tredemølle. Det er en måte å motvirke en stillesittende livsstil. Det er en ekstra fordel for allergikere som synes det er vanskelig å trene utendørs når det er mye pollen i luften. Fordi du enkelt kan justere tredemøllen etter din tilstand og dagsform, har du alltid nytte av det.